Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Neznal jsem ani knižní předlohu, ani první film, takže jsem neměl žadný očekávání. Ale nakonec to nedopadlo tak hrozně, a řekl bych to asi tak : věkově to byla na mě trochu nízká kategorie, přeci jen dvanáctiletý děcka nejsou až tak vtipný. Ale kupodivu tam bylo ve výsledku celkem dost vtipů, a i když to nebylo na trhání bránice, souboj malý versus velký brácha byl celkem vděčné téma. Když pominu dost ujetou rodinu, a dost podivný dětský role, jedná se o příjemnej film, jen s trochu moc dětskou tématikou. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Můj druhý pokus pochopit, co mě na těch knížkách tehdy, když jsem byl ještě děcko, tak bavilo - v tom smyslu, že jsem se u toho nikdy nesmál, jenom to bylo hodně, hodně čtivé. A na rozdíl od jedničky to tady tak nějak chápu, protože fekální humor tu sice zůstal, ale je ho o poznání míň a celkově jsem se u toho už necítil trapně. Spíš to bylo takové mile debilní, hlavně pro děcka, ale tak co čekat, když i ty knížky jsou pro děcka. Navíc Greg Heffley mi připadá jako dobře vymyšlená postava. Prostě takový obyčejný kluk, který se dostává do průšvihů, potýká se s prvními láskami, má pár přátel, otravného staršího i mladšího bratra... aspoň v něčem málo se s ním bude moct stotožnit většina děcek. A stejně jako byly pro mě tehdy ty knížky čtivé, i tenhle film je víceméně příjemný na sledování, sice trvá zbytečně dlouho a ten humor je chvílemi fakt celkem trapný (např. scéna v kostele), ale překvapivě to docela ušlo. Znova to ale vidět nemusím. Slabé 3* ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pohodová nenáročná záležitost, která je ale opravdu vtipná. A vůbec nevadí, že jde o jednoduchý nijak sofistikovaný humor, protože to akorát zapadá do příběhu kluka ze základky. Ten se potýká se školou a se svými bratry, potažmo celou rodinou. Kořením snímku a tím, co vás udrží ve střehu, jsou právě ty úsměvné situace, protože o hudbě nebo hereckých výkonech nemá moc cenu dumat. I když Steve Zahn v roli otce byl místy kouzelný. 60 % Oblíbená část- představa rodinné kapely ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno