Reklama

Reklama

Deset let je docela dlouhá doba a člověk, ať chce, nebo nechce, se za ty roky změní. Když po deseti letech náhodou narazíte na starého kamaráda ze školy, může se stát, že v něm už jen těžko poznáte osobu, na kterou si pamatujete. Jsou však i lidé, na které po takhle dlouhé době nezapomenete, ať se snažíte sebevíc. Film je o jednom obyčejném srazu spolužáků po deseti letech a na takových srazech se může stát prakticky cokoliv. (Foox)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (63)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Z naprosto nulového očekávání se vyklubalo velice příjemné překvapení. Při takovém množství postav je totiž poměrně těžké každou opravdu využít a dopointovat, což se ale 10 Years s přehledem povedlo a žádná mi tam nepřišla vyloženě navíc. Působí to přirozeně, zahrané je to velice příjemně. Film netlačí na pilu ani v komediální a a ani v dramatické rovině, ale rozhodně jsem se nenudil. Příběh dvojice Oscar Isaac/Kate Mara byl roztomilý, za ně dávám čtvrtou hvězdu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z nízkého očekávání, které se z počátku naplňovalo, se překvapivě vylopnul inteligentní film o srazu SŠ po 10 letech. Komedie? Ne. Vážné? Ne. Má optimistický nádech, je to prostě americký. Lidi se setkají a jsou tu nedořešené vztahy, stará šikana, nové děti, nostalgie, ale hlavně to vypadá věrohodě + žádný tlak na happyend + romantika tak akorát – a v tom je síla filmu, který mě nakonec dostal natolik, že jsem na chvilku uvažoval i o 4*. Snad proto, že se mě to za rok taky týká. Je hodně do pohody. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Steny94 

všechny recenze uživatele

Rosario Dawson, Channing Tatum, Chris Pratt, Aubrey Plaza, Kate Mara, Anthony Mackie a ďalšia kopa mojích obľúbencov v jednom filme a ja som ho videl až teraz? Nechápem prečo som tento sympatický projekt tak dlho ignoroval. Dnes som sa k nemu však konečne dostal, takmer nič som o ňom nevedel a nič som ani neočakával. A som za to nesmierne rád, kedže táto pohodovka ma nesmierne bavila! Sem tam úsmevné, sem tam dojemné, sem tam romantické a vtipné. Na dnešný večer mi to dokonale padlo a preto dávam plný počet. Určite sa ešte v budúcnosti k 10 Years vraciam. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom bol tento film..?! O tom, že sa stretlo na stretávke pár kámošov zo strednej kdesi v miestnom pajzli, ožrali sa, trošku zahulili v aute, Kate Mara si s fešákom prehodila pár „plnohodnotných viet“, Jenna Dewan pobehovala sem a tam pre chvíľkové skrášlenie obrazovky a to je asi všetko. Nuda. Vlastne ten obsah pod obrázkom stačí, pretože v tomto filme sa naozaj toho viac ani neudeje. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Mám rád civilní, trochu komorní filmy. Tenhle to splňuje výtečně. A navíc má podařené obsazení, melancholickou atmosféru, přecházející v potěšující ukázku, že i ve vcelku obyčejném filmu lze najít opravdu obyčejné lidi, a všechny vztahy, osobnosti i příběhy jsou lehce uvěřitelné. Tedy kromě toho, že Kate Mara si na škole nikdo nevšímal. Eh. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pieseň "Never Had", ktorú Reeves (Oscar Isaac) spieva v bare, herec sám pre film napísal. (drtickaa)

Reklama

Reklama