Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film s dobrou muzikou, pri ktorom som sa celkom slušne bavila. Chlapci mali neskutočnú image, radosť na nich pozerať ... uf. Neil McCormick žil vo svojom svete, sníval svoj sen a ľuďom okolo kazil život ... ale zase, kde by všetci boli bez jeho snívania ... on by písal snáď ešte lepšie a jeho brat by minimálne hral v U2 ... taký egoista, ale s dobrým srdcom. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

U2 mě nikdy moc nebrali. Kytarový riffy na jedno brdo, Bonův hlas mi občas vadí a jeho agilita na záchranu Afriky taky. Nicméně zjistit počátky týhle skupiny a k tomu i počátky jiný skupiny skoro o ulici vedle bylo dost zajímavý. Zatímco U2 se ve slávě řáchaj už pěknou řádku let, skupina Shook Up! si prožila 5 minut slávy a skončila v propadlišti dějin. Jak pár blbejch rozhodnutí může podělat kariéru celý partě. Každopádně to odsejpalo, nenudil jsem se, hudba byla víc než dobrá a herec co hrál Bona je snad jeho živá mladší kopie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem letitým majitelem závislosti na garážovém zvuku rockových kapel a navíc vždy nadšeně zastříhám ušima, když se v jakékoli spojitosti někde v blízkosti písmene U vyskytne zatoulané číslo 2. A ačkoli U2 v tomto snímku představují pouze porovnávací veličinu, kterou bratři McCormickové hodlají hladce zadupat do země již při svém startu na cestě do rockové síně slávy, tak já rozhodně zklamán nejsem. Muzika mne nadchla, naivní souboje nýmandů s papežem či Live Aid pobavily a ten zbytek by neměl pokazit náladu žádnému fandovi irského rocku. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Bratři Mc Cormikové se svou kapelou se chtějí stát slavnými. Jejich kamarádi jsou na stejné startovní čáře a říkají si U2. Zatímco U2 dobývají svět, tak bratrům a jejich Shook up se nedaří prorazit i kvůli sérii špatných rozhodnutí staršího z obou bratrů, Neila. Ano je to zase ta "stokrát" viděná touha mnoha mladých mužů stát se rockovou hvězdou. Mě to ale nevadí, já se docela bavil. Je to spíše na tři hvězdy, ale co by to byl za Rockerman, kdyby hodnotil film o bigbítu jen průměrně ( ikdyž "Jů Tů" nejsou zrovna moje krevní skupina). ()

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Není ani špatně natočený. Je to celkem dobrá komedie. A celkem slušný životopisný film. Ale největší problém je, že pořádně není ani jedno - osciluje mezi těmi dvěma žánry a vůbec to tomu neprospívá. Na komedii moc utahané. Na životopisný zas moc tlačí na vtipy. Hezké, ale nezaujalo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (Zdroj: ČSFD)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)

Reklama

Reklama