Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Až je mi líto, že musím dát jen 3 hvězdy, poněvadž v detailech bývá síla a v těch je Killing them softly opravdu skvělý. Režie Andrew Dominika je výborná a najde se i pár opravdu luxusních scén, které mě utvrzují v tom, že Dominik to v sobě má, a že čekání na jeho další film bude mít smysl. Killing them softly mě bohužel minul tématem (politická a společenská situace USA) a atmosférou, která není nikterak přívětivá a postrádá jakékoliv světlo na konci tunelu. Stejně jako Paul Thomas Anderson je ale i Andrew Dominik má velká naděje do budoucna a pevně doufám, že další Jesse James ještě přijde. Každopádně 57 procent? Neblbněte lidi. 6/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bizarná štýlovka, ktorú asi málokto rozchodí, pretože ide dôsledne proti diváckym očakávaniam a bežným pravidlám rozprávania príbehov. Zdanlivo teda plynie odnikiaľ nikam a nemá pointu, tobôž katarziu, len zbierku čudesných postáv v podaní hercov, ktorí sú všetci na Oscara, niekoľko ultrabrutálnych scén a fantasticky zrežírovaných okamihov. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Killing Them Softly je slušná gangsterka, nechýbajú v nej drsné vraždy, lúpežné prepadnutie, zločinecké narábanie ani charakterný zabijak, stojaci vo svojej uvedomelosti niekde nad všetkými ostatnými. Režisér si proste urobil zoznam a postupne odškrtával všetko, čo sa mu do filmu podarilo pretlačiť. Film mal určite šancu predrať sa medzi klasiky žánru, bohužiaľ svoj ​​plný potenciál rozhodne nevyužil. Ak je chyba na strane režiséra či knižnej predlohy, to nedokážem posúdiť. Pokiaľ ale máte gangsterky radi, neváhajte ani chvíľku, rozumne nastavená dĺžka filmu vám zas toľko života neodkrojí a možno si Killing Them Softly zamilujete. Koniec je skvelý. Aj vďaka tej skvelej hudbe. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková trošku nudička, jenže pořád je tu naštěstí lumpiček Brad Pitt a tomu se tady protočí doslova panenky, aby vyřešil jeden vcelku zapeklitej případ. Každopádně když už příběh ne, tak alespoň prostředí je zajímavé. Dlouho (jestli vůbec někdy) jsem se nesetkal s filmem, který by řešil finanční krizi tak vehementně, jako právě v tomhle filmu. U zlodějů to ale asi fakt sedí. Zřejmě to mělo znamenat akorát to, že jak je krize a lidi mají méně peněz, tak toho lidé zároveň koupí daleko méně a i lup bude často stát za hovno. Tady teda stál, což kluci zlodějští pochopili poměrně rychle. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zcela obyčejný průměrný Film,ve kterém září Bradd Pitt. Zpomalené záběry v dešti+ střelba byla vynikající scéna, ale jedna scéna ve filmu mi bohužél nestačí, zbytek je taková oddechová konverzačka na prozívnutí, při filmu jsem naštěstí netrpěl, uteklo to rychle, mít to stopáž 2 Hodiny nejspíš bych to nezvládl . 50% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Děj vychází ze stejnojmenného románu George V. Higginse. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama