Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Francouzská elegance došla vrcholu, neboť dokázala z kriminálníka udělat hrdinu a vzor ctnosti. A navíc nesmrtelného, protože během těch sta minut by i kočka chcípla tak šestkrát. Ovšem, nehledě na kvalitu a spád celé té jízdy, za tu pravou nebezpečnou kořist považuju Alici. Kdybych takovouhle Alici měl v naší ulici, roztrhám pas, spálím krosnu a do deseti minut by ze mě byl usedlík. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy,které jsem filmu dal,neznamenají,že by byl film špatný,ale nic světoborného to taky nebylo.Výborně našlapaný akčňák,který se dobře rozjede,to je,ale něco mi tomu chybělo.Možná takový okoukaný příběh,ale to se nemůžeme v dnešní době ani divit.Hlavní herec byl dobře vybraný.Pak tvůrci udělali tu chybu,že si neohlídali jazyk bilbardů při jedné honičce,která se natáčela v Praze.Takže si v té honičce můžete všimnut bilboardů s českými nápisy.Hodnocení:70% ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je víno !! Svižné krimi říznuté s dostačující dávkou napětí. Jednoduchý záporák, vždy pěkně oblečen, působí mile a přitom každého mate. V tom co dělá je nekompromisní a potřebuje toho víc a víc. Všechny postavy se mi moc líbily, prostředí krimu a jasné bitky, všechny ty honičky, závěrečný pozdrav z Maroka. Bombastyčnost !! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom uspokojivý krimi thriller. "The Prey" je relatívne solídne upravená jednohubka s dobrým hlavným hrdinom, sympatickou policajtkou, nápaditým padouchom a celkom dobrou akciou. Možno sa z toho dalo vytiahnuť viac, no na druhú stranu, mne to takto absolútne stačí a vyhovuje. Hlavný hrdina je tu miestami síce viac ako Rambo, no minimálne viem oceniť jeho chytrosť a odhodlanosť. A fandil som mu. Takže v tomto smere nemám výhrady. Logicky síce by nemal z jednotlivých zranení byť tak v pohode, ako nám film ukazuje, no ako postava je super. Naša policajtka je tiež celkom dobrá. Je inteligentná, vie uvažovať, a robí maximum preto, aby odviedla dobrú prácu. A keď si na konci všetko spojí dokopy, vyjde jej dobrý výsledok. Padouch si zaslúžil podľa mňa viac miesta, no rozhodne je dostatočne mysteriózny a nebezpečný. A skutočne to bol veľmi dobrý manipulátor. Uznávam. Ale myslím si, že by si zaslúžil o trošku viac času. Okrem toho, ako som povedal, miestami nedáva film úplne logiku a niektoré scénky sú viac filmové, než realistické. Neviem si predstaviť, že by to Adrian všetko zvládol so svojimi zraneniami s takou ľahkosťou. Plus ešte aj ten úplný záver. Mne osobne to ale stačí. Ako jednoduchý európsky krimi thriller môžem odporúčať. Za pozornosť stojí. Hodnotenie: B ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Další z předlouhé linie francouzských akčních thrillerů, kde hlavní hrdina (vypadá to, že je obdařen superschopnostmi, neb je nesmrtelný) je zase postavou veskrze zápornou, které ale v jejím boji proti všem (a zvláště proti ještě zápornější postavě, než je ona sama) musíte nutně s ubíhajícím dějem začít fandit. A policie se kolem toho všeho, jako obvykle, zase jen tak poflakuje... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama