Reklama

Reklama

Godzilla

  • USA Godzilla (více)
Trailer 1
USA / Japonsko, 2014, 123 min

Nejznámější impozantní monstrum na světě se ve filmu postaví proti zlým nestvůrám ohrožujícím samou existenci lidstva, kterým vdechla život vědecká arogance lidí. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

Robiiik

Robiiik (hodnocení, recenze)

E=mc2 , Žralok , GigaPudding

Tak už se shodněme, že se neshodneme. Einstein si myslí, že je to zbytečné, já taky. Sean Connery je starý, jestli půjde na Godzillu, to nevíme a Darknig by si mohl změnit profilovku, protože mi nahání strach. : )

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

E=mc2

 54 je japonská kinematografia nie USA takže sú to dve rozdielne kinematografie ktoré natočili tú istú látku resp. USA remake..ale načo dvojnásobný remake v rámci jednej kinematografie

To jsem si taky vymyslel ? Timhle ses několikrát oháněl když jsi tvrdil že je blbost do diskuze tahat originál z roku 1954. Tak co ? Kdo si nepamatuje co vlastně píše ? Nějak se nám tu do toho zamotáváš. Ale to víš. My jsme všichni blbý. Ty jseš tady ten odborník na všechno.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

E=mc2

"aha, deje sa tam to isté" - to usuzuješ z těch pár prý stejných scén, jo?

"dostanú toho žraloka tak isto" - aha, to taky?

"sa ho budú snažiť uloviť tak isto" - taky? 

Matko

na příspěvěk reagoval GigaPudding

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

a povedz mi ty chuj kde ja také dačo tvrdím? vieš čo je schéma filmu? vieš čo sú nosné scény filmu, body obratu, konflikt a iné základné dejové postupy vo filme? ignorant ktorý nechce zmeniť názor..prečo som uvádzal príklad napr. s čelistmi? aby som ukázal že je to opačne, ja nepozerám na to že aha v čelisiach od spielberga je tiež žralok ako z čelistech z 2014...ale na to že aha, deje sa tam to isté, a dostanú toho žraloka tak isto alebo sa ho budú snažiť uloviť tak isto...nie to že v obidvoch príbehoch sú žraloky, ale to ako riešia problém žraloka ktorý ohrozuje ľudí v tom to porovnávam ignorante!

na příspěvěk reagoval GigaPudding, TheDarKnig, Robiiik

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Žralok

ty si naozaj nechápavý chuj..a hneď ti poviem prečo. čelisti som uviedol ako iný príklad ako inú variantu na Godzillu ale to tvoja mozgová sústava nepobrala, nevadí. prečo som ju použil? aby som ti na nej niečo ukázal, nepomohlo, nevadí, bola to moja reakcia na tvoje stupídne rozmýšlanie v podobe argumentu "To je jak kdybys řekl že dva válečný filmy jsou o tom samym protože je tam záběr na střílející vojáky." v tom príklade s čelusťami som sa ti to snažil vysvetliť, zbytočne, degešovi nevysvetlíš.

"Řikáš že je to špatně protože to točí jedna kinematografie. Co takhle [REC] X Karanténa. 1. film je originál a natočili ho Španělé. Druhej je americkej remake. Točilo se podle totožnýho scénáře. Doslova totožnýho. Při aplikaci tvojí teorie je to v pořádku. Protože to vlastně točili dvě kinematografie."

Tuna sa dokonale demonštruje tvoja prijebanosť nehnevaj sa na mňa...

Kde ja tvrdím že je to v poriadku?, prosím skopíruj moju vetu aby som ju videl, ale nenájdeš ju, lebo tú vetu si si ty sám domyslel vo svojej palici. Ešte som sa ku tejto téme nevyjadroval ak si si nevšimol...Akékoľvek kopírovanie nie je v poriadku ani to Emmerichove, ani to kopírovanie Emmericha a originálu z 54 nie je v poriadku, obzvlášť ak to platí tá istá kinematografia to považujem za vyhodenie peniaze. Takže si to nijak neprotirečí pepo, lebo ja som nikde netvrdil že je to v poriadku. Treba čítať čo druhý píše inou časťou než prdelí jo?

na příspěvěk reagoval Žralok

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Ti co nejvíc na tenhle film nadávají znají jenom film z roku 1998, to ej tak smutné a při tom i tak směšné

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

prosimtě vždyť zakládal svou teorii o totožnosti na tom, že se ve filmu objeví stejný předmět nebo osoba, což následně značí totožnou scénu, což znamená totožný film :)

 

to asi od začátku nenaznačovalo, že to asi bude mít nějaký opravdový smysl :)

na příspěvěk reagoval E=mc2

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

E=mc2

ty toho nemáš moc co povedať někdy od chvíle, kdy ses tu objevil, každopádně je mi velmi líto vidět tě jak strádáš v "totožném" světě, kde se kolem tebe prohání davy totožných lidí se dvěma rukama a dvěma nohama :)

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Robiiik

nevím, záleží na tom, jestli tam bude taky nějakej fousatej plešatej pán, potom by tam chodit nemusel, protože by tam byla "totožná" osoba :)

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

 :) viac ti už nemám čo povedať. bohužial..tuna žralok motá hrušky a jablká dokopy, ja robím rozdieli, evidentne si zaujatý :) 

to že porovnávam totožné filmy Godzilla z 98 a tu trailer z 2014 Godzilla..ešte neznamená že tak porovnávam všetky filmy ty chuj.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

E=mc2

Neodpověděl jsi na otázku. Zkus to ještě jednou a lépe. Řikáš že mluvíme o Godzille. Pak mi teda řekni proč ty sám píšeš o Čelistech když o nich nemluvíme. Nebo spíš mluvíme o tom o čem se tobě hodí a když je něco na co nedokážeš odpovědět tak je to mimo ? Abych ti ušetřil námahu, píšu otázku znova. Jsem moc zvědavej na to jak budeš opět kecat o milionu jiných věcí ale na tohle neodpovíš. Holt nejde na to odpovědět aniž bys neprotiřečil sám sobě že ?

Jentak se tě zeptam. Řikáš že je to špatně protože to točí jedna kinematografie. Co takhle [REC] X Karanténa. 1. film je originál a natočili ho Španělé. Druhej je americkej remake. Točilo se podle totožnýho scénáře. Doslova totožnýho. Při aplikaci tvojí teorie je to v pořádku. Protože to vlastně točili dvě kinematografie. Ale zároveň je Karanténa uplně zbytečná protože je na chlup stejná jako originál. Tak jako tak si to protiřečí. Jak bys tohle vyřešil ?

na příspěvěk reagoval E=mc2

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

misterz

kebyže nemáš v hlavne nasrané tak by to aj šlo. trailer je na to aby ťa dostal do kina, mňa tento trailer do kina nedostane, povedal som ti svoje súkromné dôvody na ktoré som sa mohol vysrať...a tie sú že viem že ten film nebude stáť za to aby som si ho išiel pozrieť :) bodka. ostatné tvoje pseudozamyslenia o tom či som arogantný a podobne na základe nejakých komentárov...Nepoznas ma, registrujes ma prvy krat v zivote...ano nedorástol si na úroveň takého diváka ktorý dokáže uznať nejaké objektívne kvality aj keď sa ti daný film subjektívne nepáčil..napr. malo to dobrú kameru, strih, hercov, ale dej bola úplna blbosť..víš karle, na to si ešte nedorástol evidentne...a vieš podľa čoho to viem? podľa tvojich vyjadrení o tom že 100 chutí 100 ľudí a podobné nezmysli, podľa toho že nevieš rozlišovať od páči sa mi, nepáči sa mi a od niečoho čo je objektívne dobré..plno ľudí to vie, držím palce

na příspěvěk reagoval misterz

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

E=mc2

elementárne nepochopenie nastalo ve chvíli, když jsi nabyl dojmu, že jsi velkej znalec filmu :)

asi se snažíš být strašne smiešny a daří se ti to výborně, ale i tak bych ti nejdřív doporučila návštěvu očního lékaře a pak vyšetření na poruchy pozornosti a případně paranoiu, protože se tě nikdo nesnaží zosmiešniť, zvlášť když to zjevně zvládáš sám :)

zvlášť to oční a poruchy osobnosti by ti mohlo pomoci ve schopnostech vizuálního rozlišování, abys nežil ve světě, kde jsou všechny filmy "totožné", protože se v nich například objevují lidé a v dalších se zase objevují lidé :)

na příspěvěk reagoval E=mc2, Robiiik

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

Žralok

ty si fakt tupý až to bolí, ale nie mňa :) s ľuďmi ktorý nerozumejú slovu podstata, je veľmi ťažko sa baviť. Ak idem pozerať film Godzilla ktorý som už raz videl v 98 a pozriem si trailer z roku 2014 a vidím tam 20 takých istých vecí aké som videl v Godzille v 98 tak aj debilovi (žiaľ nie) musí napadnúť slovné spojenie ktoré sa volá porovnanie. Ak by to tí sedláci natočili v Japonsku nepoviem ani mäkké F. Ale oni točia novú Godzillu tak isto ako tú z 98. Ano je to totožná scéna keď sa tam objeví vocas v díře z mrakodrapu ty vole! ja za tvoje výpadky pamäte a amnéziu nemôžem hňupe. Daj si ten čas a námahu pozrieť si ešte dnes Godzillu z 98 a potom sa môžme baviť...dobre? "To je jak kdybys řekl že dva válečný filmy jsou o tom samym protože je tam záběr na střílející vojáky." No to není to samé vole, tak si to pekne urovnaj v tej palici lebo pokiaľ budeš motať hrušky s jablíčkama vole tak se nedomluvíme vole. Jasný? :) Už ma to tu nebaví fakt nie... teraz pozorne čítaj aby si to pochopil a nemuseli sme tu strácať čas, dívej se jo? "Ak pozerám Čeluste od Spielberga  a pozerám Čeluste z 2014 kde vidím že žralok zabije toho rybára tak isto a hlavný hrdina potom trafí do tej vzduchovej bomby tak isto ako v Čelustiach od Spielberga, poviem to isté čo v prípade s Godzillou z 98 a z 2014 že je to totožná scéna ktorá sa síce môže vizuálne líšiť, ale obsahovo je totožná. O tomto tu ja ty bambulák píšem...ty hovoríš o blbostiach..ty hovoríš že "ok vidím žraloka vo vode v Čelustiach od Spielberga a vidím ich aj v 2014 traileri" ale to predsa ja nehovorím, hovorím o tom že tam sú totožné scény v tom traileri a tom že to má totožnú schému...v rámci godzilla 98 a godzilla 2014...nebavíme sa o iných filmoch bavíme sa o Godzillach, potom je samozrejmé že keď to vytrhneš z kontextu ti to nedáva zmysel bambulo.

na příspěvěk reagoval Žralok

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

odpoviem ti aj na tvoju druhú časť otázky ktorej absentuje logika a pochopenie kontextu, keď chceš niečo pochopiť základ je nevytrhávať to z kontextu a neprekrúcať to...uvediem názorný príklad, citáciu tvojej druhej časti reakcie : "A to ještě když budem počítat jen filmy s godzillou a ne třeba Jurský park protože měl scénu s ocasem a vrtulníkem, nebo Aliens protože měl scénu s vajíčky nebo třeba Temný rytíř protože měl spadený vrtulník nebo třeba Sharktopus, protože vylezl z vody, nebo jakýkoli film, kde byl záběr na kostru, třeba Dobyvatelé ztracené archy nebo třeba Únos vlaku 123 protože evokácia podzemia metra a isto plno ďalších scén bude totožných alebo podobných pretože sa budú riadiť podľa podobnej schémy ako Libovolný film o obřím zvířátku v libovolném roce..utok na mesto, armáda útek a záchrana ľudí, snaha to zastaviť zabiť... :)"

Elementárne nepochopenie mojich slov...tie podobnosti sú relevantné a spomenul som ich len preto lebo ide o to isté o Godzillu, ak by išlo o Votrelcov spomeniem zase podobnosti z tade ak by tam nejaké výrazne boli. atď...snažíš sa byť strašne smiešny a múdri keď tu dávaš iné príklady...a snažíš sa ma akože zosmiešniť aby si zakryl svoju nechápavosť ale pritom vôbec nechápeš :) trtko.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

E=mc2

Jo takže když se v díře objeví ocas tak je to hned totožná scéna ? To je jak kdybys řekl že dv válečný filmy jsou o tom samym protože je tam záběr na střílející vojáky. Sice málokdy to můžu říct. Ale GigaPudding má pravdu. Tohle není problém že by ten film byl stejnej (což se fakt dá vyloženě vyvodit z krátkýho traileru...) ale protože ty jses prostě zaujal že tak to je a přes to vlak nejede. Kdybys byl alespoň trochu přístupnej argumentum. Nikdy by sis nemohl protiřečit. Typu- proč točí v rozmezí 16-cti let stejnej film. Ale pokud se jedná o pokračování tak vůbec nevadí i kdyby se jelo podle jednoho scénáře. Jentak se tě zeptam. Řikáš že je to špatně protože to točí jedna kinematografie. Co takhle [REC] X Karanténa. 1. film je originál a natočili ho Španělé. Druhej je americkej remake. Točilo se podle totožnýho scénáře. Doslova totožnýho. Při aplikaci tvojí teorie je to v pořádku. Protože to vlastně točili dvě kinematografie. Ale zároveň je Karanténa uplně zbytečná protože je na chlup stejná jako originál. Tak jako tak si to protiřečí. Jak bys tohle vyřešil ?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, E=mc2

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

E=mc2

Uz mam toho dost, arogantny blbecek. Mam rad ludi a snazim sa s kazdym vyjst, ale ty asi musis byt pribuzny Martinka, vsak? Nejaky erudovany filmovy kritik, ktory uz dorastol do takych vysok, ze preto nedovidi na nic ine, iba na svoj fundovany nazor, nie? To je jasne, ze sa to nebude mnohym pacit, mozno ani mne nie, posudzovat film iba z trajleru a divze k tomu uz dopredu napisat koment si moze dovolit iba studovany filmovy kritik ala Einstein. Ja na tento film este nazor nemam, takze pisat o tom, ze je bezduchy je dost prehnane, nemyslis? Odkial mas tuto chujovinu?:" ..že dobrý film môže byť aj ten čo sa ti nepáči a dokážeš to priznať, alebo naopak môže sa ti páčiť film ktorý je po nejakej stránke nedobrý :)..." Iba z mojho pozitivneho feelingu z trajleru? Alebo z toho, ze sa mi na filmoch pacia ine veci ako tebe? Pocuvaj, nie si ty aj profesor psychologie? Nepoznas ma, registrujes ma prvy krat v zivote, bavime sa iba o trajlery, ale ty uz hovoris, ze nieco neuznam a ze som na nieco nedorastol :) Ty si ale sikula. To snad ty si ten, ktory uz na zaklade trajleru posiela film do kosa, nie ja. Svata pravda, niekedy clovek vycita tomu druhemu svoje vlastne nedostatky. Mohol by si mat aj sto krat pravdu, svojim arogantnym a urazlivym postojom aj potencialneho fanusika svojich nazorov iba znechutis.

na příspěvěk reagoval E=mc2

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

E=mc2

Alebo to boli peníze USA poskytnuté na poválečnou obnovu, aby pak japonci mohli ušetřit na godzillu? :) Ne že by to bylo nějak podstatné nebo to mělo nějaký vliv na údajnou "totožnost" scén teda, takže v 54 Godzilla a v 98 Godzilla (a množství godzill mezi tím)...načo? :D ty svetová kinematografia...

Související novinky

Gareth Edwards a nový Jurský svět?

Gareth Edwards a nový Jurský svět?

21.02.2024

Kolem dinosauří série začíná opět být čím dál víc rušno. Není tomu ani tolik dnů od chvíle, co jste se zde mohli dočíst, že ohledně natočení nového dílu Jurského světa z pera scenáristy prvních dvou… (více)

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se nejspíš posune

Godzilla vs. Kong se nejspíš posune

26.05.2020

Nadcházející snímek Godzilla vs. Kong režiséra Adama Wingarda, jenž má zakončit čtyřdílnou filmovou sérii odstartovanou filmem Godzilla z roku 2014, měl původně dorazit už tento měsíc. Později byl… (více)

Reklama

Reklama