Reklama

Reklama

Godzilla

  • USA Godzilla (více)
Trailer 3
USA / Japonsko, 2014, 123 min

Nejznámější impozantní monstrum na světě se ve filmu postaví proti zlým nestvůrám ohrožujícím samou existenci lidstva, kterým vdechla život vědecká arogance lidí. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Echelon1

vynechal záměrně, u mě přes to, že jsem se na to velmi těšil, nakonec jenom průměr. I když uznávám, že takový kaiju film tu ještě nebyl.

Rudiger: právě že ne, ale bojím se do toho jít. 

na příspěvěk reagoval Madsbender, Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nevynechal si Pacific Rim? Čo sa mňa týka, tak v kaiju filmoch (ako si to nazval), tak to je best. Najzábavnejšie aj najveľkolepejšie. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

King Kong je skvelý, 98-ková Godzilla priemer a pre niekoho guilty pleasure, Prelet výborný, ale Forman má aj o dosť lepšie filmy, Cloverfield atmosférická pecka, nová Godzilla vyzerá depresívne a... moderne. Na scenári spolupracuje Darabont, takže o to pokoj. Najlepší kaiju film? Videl si všetky staré Godzilly, Mothru atď.?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

King Kong je neurážející, Emmerichova Godzilla pohodovka, Přelet nad hnízdem geniální, Monstrum nejlepší kaiju film.. vlastně asi nejlepší kaiju film, co jsem viděl. A tohle se na to mimo ten found footage docela podobá, min. v té scéně seskoku, cítit tam ten strach skoro fyzicky. Bude to pecka

na příspěvěk reagoval Madsbender, Echelon1

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Yep, ja som tu už o tom písal, bavili sme sa aj o prvých filmoch aj kto to režíroval, na nete sa dá zohnať kompletný box-set 38 filmov.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Milky.

Ta Emmerichovo by musela bejt skoro ve všech :D Ta proměnlivost velikosti ve filmu občas dost mlátila do očí :D

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Mimochodem ta klasika z roku 98 není tak úplně klasika, chtělo by to nejdříve trochu popřemýšlet, než něco vypustím do světa... Na téma Godzilla vzniklo ohromné množství filmů, přičemž úplný základ má Zilla v manze.

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ydrosten , Akira777

Haha presne. A okrem toho keď sme pritom tak vo všetkých japonských filmoch bola ukázaná v plnej kráse :) To že je v tom Emmerichovom nejaký digitálny prerastený dinosaurus z toho filmu nerobí nič lepšie.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Prelet nad kukučím hniezdom za nijak geniálny film nepovažujem a Jacksonov King Kong ma svojim spracovaním uchvátil natoľko, že by mi nevadilo ani keby trval tri a pol hodiny. Lenže Emmerichova Godzilla je po príbehovej a kvalitatívnej stránke nechutný nezmar, v ktorom aj Jean Reno pôsobí ako idiot. O Broderickovi nehovoriac.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Furion : ano, toto si dovolím poznat z 2 minutové ukázky. A na film, nepůjdu z přesně stejného důvodu, kvůli kterému jsem nešel na spoustu jiných vychvalovaných filmů, které dopadly prachmizerně.

Rudiger111 : Godzilla z roku 98, se mi líbí, už jenom proto, že je to jeden z hóóódně mála filmů, kde je ten zmetek co všechno kolem sebe ničí, vydět pěkně v detailu, v plném světle aniž by se třepala kamera, nebo to někdo točil " lajf " zhovadile z neustálým rozostřováním obrazu, jako tomu bylo třeba u MONSTRA. A pokud to někdo považuje za chujovinu, tak Já z tím problém nemám. Každému se zamlouvá něco jiného. Mě se Godzilla z roku 98 líbí, a nemusím se tady přetvařovat, jak 80% lidí, kteří raději napálí takovému PŘELETU NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM 5 hvězd aby byly za ty superznalce, než aby se snad vyjádřily vlastním názorem a byly nepochopeni - nebo nedej bože vybočovaly z nějaké řady.

PS : jaké byly ohlasy na MONSTRUM, ještě než to vlezlo na plátno ? Všichni se rozplývaly nad perfektně udělanou reklamní kampaní a nad trailerama, které dokázaly navnadit, a jak to dopadlo. 80% lidí se shodlo na tom, že to byla sice zajímavá filmová zkušenost, ale napálily tomu odpad.

 

Já se za svůj názor na tento film nijak stydět nebudu. Až za rok, film třeba shlédnu, tak sem dodám svoji reakci ( a určitě nezapomenu zmínit svoji reakci v této diskuzi, za kterou se buď omluvím, nebo ji dám do placu - takový jsem, umím se za své chyby a omyly omluvit )

To nicméně nemění nic na tom co jsem napsal.

Dodatek : jak se všichni těšily na rýmejk KING KONGA a co z toho vyšlo za slátaninu.

na příspěvěk reagoval Madsbender, Akira777, Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Ydrosten , The Viper

Akurát že toto je film s ultramegazáporákom :D Ale k veci - Godzilla je podľa toho čo som čítal koncipovaná trochu iným spôsobom ako tu píše Ydrosten, a preto sa nebojím premnožených patriotistických prednášok a tak podobne. Očakávam silne atmosférickú akciu s poriadnou dávkou depresie. Zvyšok podľa - ehm - v poradí druhej ukážky hodnotiť nebudem, nie som totiž jasnovidec, a z toho čo viem sa na novú Godzillu veľmi teším.

P.S.: "a na klasiku z 98 se bude házet špína" ??? To myslíš tú Emmerichovu takmer podpriemernú (a pre niektorých značne) chujovinu? Alebo sme videli dva rozdielne filmy?

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

tohle by nemuselo bejt uplně marný.....Frank Darabont píše scenář tak to sem zvědavý:) ten noční seskok neni uplně marnej!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Už teď - po shlédnutí ukázky - můžu z klidným svědomím napsat svůj " komentář ". ::  Bude to opět velkohubá agitka na vojenskou sílu, plná hrdinských proslovů, srdceryvných scén a vojácích, co pro svoji vlast obětují rádi nejed život. Bude vidět zase hovno ( které už je ostatně vidět v ukázce ) protože všechno bude zahalené buď nocí, nebo dýmem, nebo prostě prachem padajících budov, takže 90% rozpočtu vyjde naprázdno, protože na co se pracně piplat z trikama, které nejde ocenit. Na konci si všichni padnou kolem krku, bude se AMERICKY tleskat a přeletí spousta vrtulníků, na pozadí budou vlát vlajky z pruhami a hvězdami a do 2 let se natočí pokračování protože to utží víc než to stálo ( a na klasiku z 98 se bude házet špína ) ///// Myslím že do kina na to nepůjdu na 100%, protože vidět hovno ve tmě, můžu i z pojebaným kinoripem - podle mě v tom moc velký rozdíl nebude ( no a protože je v poslední době tak strašně kůl točit nové verze již natočeného, tak v roce 2018 tu máme Godzillu novou, která bude ještě kůůůůlovější než tahle " zastaralá " )

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

ywo666

Vznikne to v Spielbergovej produkcii, to sa vie už dávnejšie - on sám prišiel s nápadom na remake. Režírovať to asi nebude, to nevravím.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

ywo666

Joo ja nesnasim Titanic ale znam hodne lidi kteri ho vyznavaji takze jsem ho tam hodil a jo jiny jednotlivy film me zrovna nenapadl ale je jich spoustu ktere by si dvojku zaslouzily.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

"nechat to bozim filmem bez pokracovani jako Titanic" Naozaj. Po prvé. Titanic má určite svoje kvality, ale boží film? Ťažko! Po druhé. Pokračovanie má a je to katastrofa. Po tretie. Myslím, že kedže sa jedná o film na základe skutočnej udalosti, je to uzavreté poriadne. Prečo by práve Titanic mal mať pokračovanie? Vôbec mi to nedáva zmysel.

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Související novinky

Gareth Edwards a nový Jurský svět?

Gareth Edwards a nový Jurský svět?

21.02.2024

Kolem dinosauří série začíná opět být čím dál víc rušno. Není tomu ani tolik dnů od chvíle, co jste se zde mohli dočíst, že ohledně natočení nového dílu Jurského světa z pera scenáristy prvních dvou… (více)

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se nejspíš posune

Godzilla vs. Kong se nejspíš posune

26.05.2020

Nadcházející snímek Godzilla vs. Kong režiséra Adama Wingarda, jenž má zakončit čtyřdílnou filmovou sérii odstartovanou filmem Godzilla z roku 2014, měl původně dorazit už tento měsíc. Později byl… (více)

Reklama

Reklama