Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (305)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Apatow napočtvrté a zase to samé. Půvabné Leslie Mann se dostalo prostoru, ve kterém by se podařilo pohodlně posadit i dvěma buvolům a půlce zebry, té přední samozřejmě. Až si člověk říká, jak z něčeho tak půvabného může po otevření úst vytrysknout tak vydatný proud sraček. Její hlas si to štráduje po nesmírně dráždivé zvukové frekvenci, která tvrdě znásilňuje divákovy ušní bubínky, a její herecký projev je ve výsledku bolestivější než škrábání se na koulích elektrickým bodcem na dobytek. No, umlčel bych tu rozkošnou flundru jedním dobře mířeným úderem penisu. Přes obličej. Každopádně typický Apatow - lehce přepálená stopáž, hromada dialogů, nespočet FUCKů a pár příjemných popkulturních mrknutích. Nač zapírat, opět mi držka zůstávala zkroucená ve stupidním úsměvu, až jsem za sebe styděl a zapochyboval o úrovni svého smyslu pro humor. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Apatow dospěl,ale bohužel pro diváka to dal najevo touhle "komedií" (jasně Apatowovskou komedií),která je sice v mnoha ohledech pravdivá,ale zároveň v mnoha momentech uječená,neskutečně iritující a pro evropského diváka těžko zkousnutelná.Tenhle bezkrevný kousek plný zbytečného blábolení o ničem nemůže diváka nadchnout a nezachrání to ani těch pár světlých momentů.Dost možná tenhle kousek docením až zpětně podobně jako Zbouchnutou,ale šance je hodně malá.Minimálně mi ale čtyřicítka připomněla,že bych měl dokoukat Lost...6O% ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, proč jsou Apatowovi filmy tak úspěšné. Zaměřují se totiž na běžné problémy, se kterými se ztotožní většina národa. V tomhle případě se řeší "normální" problémy manželského páru s dětmi, ochabující sexuální život, stárnutí (ach těch 40 je tak vysoké číslo!), nedostatek invence; hudební vkus; proč si musel manžílek vzít Viagru; nadává se; rozhazují se velké sumy a pak je překvapení, že došly finance; nahlíží se do záchodu a do zadku; jí se buchty z dřezu; prdí se; ženské si sahají na prsa, jako by to bylo běžné (možná je, co já vím); ukážeme si, jak jsme zabraní do moderní technologie; ... Tohle je přesně ta Unrated verze, kterou jsme chtěli! Teď můžeme nadávat i před dětmi. Nakonec z toho vyleze takový smutný předobraz dnešní rodiny, kdy všichni tráví více času v práci a u počítače/televize než s rodinou. Film náhodně přeskakuje ze scének z narozenin na scénky ze života a pouze si můžete představovat, v jakém období se odehrávají. Ani moc nechápu, jak jsem se na to vydržel dívat, asi je to díky Leslie Mann a Paulu Ruddovi, kterým to spolu sedí a faktem, že filmu se podivným způsobem nedaří sklouzávat do trapnosti. To se tedy netýká závěrečné oslavy... Jo a mimochodem, tohle je ta nejprofláknutější reklama na Apple. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Supr. Tuna popkulturních narážek, skvělí herci ve vedlejších rolích (Lithgow, McCarthy, Segel, O'Dowd) a nádherně zvučná američtina Leslie Mann. Megan Fox je tu sice minimálně, jakmile se však objeví v záběru, okamžitě si krade celý film pro sebe. A navíc si přivydělává jako GFE. Tenhle film prostě nemůžu nemilovat. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Kríza stredného veku lezúca na mozog a s ňou súvisiace všetky možné peripetie. Táto rodinná komédia sa zameriava najmä na vzťahy a problémy bežnej rodiny. Ponúka množstvo výborných momentov, humorných scén a umných dialógov tak, že každý si dokáže z toho niečo vziať. Mne tie dve hoďky prišli veľmi príjemné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Vo filme si zahrala aj štvorica hokejistov z NHL - Scott Hartnel, Matt Carle, James Van Riemsdyk a Ian Laperie, ktorý podával protézu Megan Fox (Desi). (Shakers)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama