Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (305)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow do svých filmů umí narvat hromadu dobrých herců a k tomu natáhnout stopáž klidně o půl hodiny dýl, než by musel. První bod je fajn a tvoří vlastně to, proč si jeho filmy pouštím. Druhý už je horší a tvoří vlastně důvod, proč s jeho komediemi občas mám problém. Čtyřicítka na krku je fajn. Neurážlivá, chvíli zbytečná vážná na kadenci humoru, chvíli úmorně dlouhá, ale celkově fajn. Jiný asi jeho filmy ani nemůžou být. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Apatow dospěl,ale bohužel pro diváka to dal najevo touhle "komedií" (jasně Apatowovskou komedií),která je sice v mnoha ohledech pravdivá,ale zároveň v mnoha momentech uječená,neskutečně iritující a pro evropského diváka těžko zkousnutelná.Tenhle bezkrevný kousek plný zbytečného blábolení o ničem nemůže diváka nadchnout a nezachrání to ani těch pár světlých momentů.Dost možná tenhle kousek docením až zpětně podobně jako Zbouchnutou,ale šance je hodně malá.Minimálně mi ale čtyřicítka připomněla,že bych měl dokoukat Lost...6O% ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Výborný Apatow, který není "pouze" komedií ve smyslu vtip-skeč-fór-hláška, ale především úžasným pohledem do života lidí, kde se postavy nechovají ani podle šablon ve stylu 99 % usa komedií, ani přehnaně citově jako v různých artových romanťárnách. Prostě občas se postavy chovají skvěle, občas idiotsky, občas je nějaká postava klaďas s chybama, občas hajzl, kterému ale dokážete občas fandit (zde např. postava Alberta Brookse, otce, kterému nepřijde vůbec hloupé finančně vysávat rodinu svého syna, ale přece jen mu to tak pálí, že některé jeho postřehy, zvlášť ke konci, jsou parádní). Podobně jako v životě. Já "apatowovky" prostě můžu, protože podobně jako třeba u "allenovek" většinou dostávám originální porci humoru spojenou s nějakým tím neokoukaným a vcelku reálným pohledem na dnešní společnost. Každopádně některé skeče trochu šustily papírem a některé scény mohly být trochu dotažené. Celkově ale pro mě hrozně příjemný film. (8/10) ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo jedno z mých největších filmových utrpení - podbízivé, uječené a totálně odpuzující představení zhovadilé rodiny, kde se jen zlehka vymykal Paul Rudd, jinak aby jeden pohledal další, alespoň snesitelné postavy, které však nejméně o pět délek zaostávaly za oslavenkyní čtyřicítky v názvu, ve sledu nekonečných příprav na narozeninovou párty, která měla být zřejmě vyvrcholením vřeštění, nemístných vulgarit a projevů vzácných degenerací členů rodiny z obou stran, ale i když jsem si fakt přála zjistit, jestli má scénáristická a režijní tupost nějaké mantinely, ty moje mě nepustily přes hodinu a devět minut. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o problémech středního věku a zlomové "čtyřicítky". Místy vtipná, občas celkem výstižná, ale většinu času spíše trapná a stupidní (rodina se topí dluzích, přesto maj dvě auta za několik mega a jejich domácnost je jako chodící reklama na Apple, yeah - 'Murica bitch). To všechno navíc v krutě dlouhé stopáži. Každopádně trochu to zachraňuje celkem ucházející konec a sexy Megan Fox, která se nám zas po delší době trochu víc ukázala na plátně. Za ni dávám i 3. hvězdičku. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Všechny elektronické výrobky ve filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama