Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (305)

castor 

všechny recenze uživatele

To, že se Judd Apatow neobává pustit do kterékoliv látky, jsme už tak nějak zvykli. Užvaněná taškařice o životě na prahu čtyřicítky naznačuje, že autor lehce stepuje u dveří serióznější látky ze života. Váhu to má, Apatow ale opakuje své předchozí „chybky“ a „chybičky“. Znovu si každý z jeho vyprávění vezme to své, každý si uvědomí nějakou tu partnerskou pravdu. Režisér svůj nejnovější klenot napěchoval celou řadou citací a narážek na okolní dění, opět mísí hrubozrnnou a romantickou linii, jenže ten nespočet povedených gagů a situací (debata na toaletě, hlodavci na hotelu, závislost na dortících, dospívající dcerky a řada dalších, na které už si ani nevzpomínám) obepínají i ty méně povedené a hlavně naprosto zbytečně ukecané pasáže (z těch 135 minut se zase mělo výrazněji ukrajovat). Neříkám, že stejně jako u soužití ústředního páru zmizela jiskra i u Apatowova pera (myslím psací pero), ale „jen“ ty tři hvězdy dát nakonec musím!! Herci každopádně na jedničku, o tom žádná.. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd a Leslie Mann tvoří snad ten nejnudnější filmový pár a ty zázračně všední eskapády, co jejich nudný filmový vztah provázejí, jsou nudné s nimi. Už jsem se zmínila, že je tenhle film nudný? No ani se nedivím, ona to je v mém oku většina filmů pod záštitou Apatowa. Tohle je přesně ten typ filmu, u kterého o nic nepřijdete, ani když si u něj desetkrát skáknete na záchod. 40% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čtyřicet, to už je věk, kdy člověk trochu hodnotí to, co má za sebou. Pořád je to věk, kdy se ještě cítí mladý, ale přece jen už chápe, že na něco je pozdě. Třeba na třetí dítě, na zamilovanost, na pořádnou erekci bez pilulek, protože vás manželka nepřitahuje. Jsou vám postavy Peta a Debbie povědomí? Tak pokud to není proto, že máte podobné problémy, možná to bude tím, že jste se s nimi setkali ve filmu "Zbouchnutá". S dvojicí se znovu setkáváme po pár letech, kdy Debbie má zrovna osmatřicáté narozeniny a Pete se chystá na ty svoje čtyřicáté. Nejde však o samotné narozeniny, jde o to, že tihle dva se nacházejí v pořádné manželské krizi. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/ctyricitka-na-krku-2012-50.html ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Film mě má bavit a nechat mne zapomenout na všední starosti. Tahle čtyřicítka je však podraz. Ano, jsem to já, kdo sedí s tabletem hodiny na záchodě, sympaticky prdí v posteli, za zády své drahé polovičky se cpe hranolkama a znechuceně ukončuje soulož kvůli dětskému řevu. Jak si mám u takovéhoto filmu odpočinout a přijít na jiné myšlenky? Ještěže ty pohledy na Megan Fox stály za to, ale byly jen takové nenápadné, protože jsem se dozvěděl, že ve vztahu musí mít jeden z partnerů pořádné koule. A moje žena je rozhodně má. ()

hrosiik 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani tak americká komedie, jako spíše ,,ze života” ovšem s nádhernou a zábavnou Leslie Mann! Snímek nám ukazuje, že i tyto těžké situace, ať už v podobě dospívajících dětí, finanční tísně či nespokojenosti sám se sebou jsou v manželství nevyhnutelné. Přesto stojí za to, zůstat spolu jako rodina. Kdo to nežije, nepochopí:) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Paul Rudd zamietol myšlienku použiť ako filmový plagát záber, na ktorom sa pokúša prezrieť si vlastný konečník. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama