Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (308)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár na hranici čtyřicítky zjistí, že to neni jako v době, kdy jim bylo dvacet a snaží se to pomocí různě zhovadilých nápadů řešit. Nevtipné, od Rudda příšerně zaheané, ale hlavně se to táhne odnikud nikam. Děj, který by stál za zmínku, tu absentuje. Z těžkého podprůměru to zachraňují Leslie Mann, na kterou je radost se koukat hned v několika aspektech, tělo Megan Fox a scénka s Melissou McCarthy ze školní kaceláře a to tuhle tlusťošku bytostně nesnáším. Další ze zapomenutelných komedií, u které mě ovšem nízká úroveň mrzí, protože jistý potenciál tu cítit byl. 30% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie od Bridesmaids. Výrony hurónského smíchu, natržená bránice, brambůrky rozházené po celém bytě, křeč v obličeji od permanentního výšklebu. Nejdřív jsem se toho obával, říkal jsem si, další dvouhodinová kláda od Apatowa, to smrdí vyčpělýma Komikama, ale počáteční nedůvěra šmahem vzala za své. Apatow tentokrát hlavičku hřebíčku rozmrdal kladivem na prach a rozpumpoval kolotoč plný hororů "ze života" a absurdního vulgarhumoru. Za deset let páchám sebevraždu.Tuhle nálož byste si měli dát povinně, protože kvalitních komedií je furt jako agnostiků v mešitě. Mimochodem, tahle taškařice nám byla tuzemskou kinodistribucí opět zapřena. iCunt! ()

Reklama

hrosiik 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani tak americká komedie, jako spíše ,,ze života” ovšem s nádhernou a zábavnou Leslie Mann! Snímek nám ukazuje, že i tyto těžké situace, ať už v podobě dospívajících dětí, finanční tísně či nespokojenosti sám se sebou jsou v manželství nevyhnutelné. Přesto stojí za to, zůstat spolu jako rodina. Kdo to nežije, nepochopí:) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Apatow si napsal (a natočil) film pro svou nádhernou manželku a dvě dcery a ani jedna ho nezklamala. Leslie Mann je skvělá a do své role zapadla skvěle, protože jí dokázala vtisknout rozporuplné emoce. Chvíli byla nepříjemná, chvíli hysterická, chvíli rozumná a pořád ve snaze mít vše pod kontrolou (i když to všechno vyklouzává z ruky). Vcelku zajímavá reflexe určitého životního předělu (který je stejně každých deset let), velmi příjemně obsazená, i když tedy okatě masturbační okamžiky s Megan Fox mi film spíše kazili. Taky ukázka, kolik zbytečných problémů si lidi dělají sami jen svou snahou po dokonalém a šťastném životě. Čtyřicítka na krku a já doufám, že to nebude tak husté. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase si to přetáhnul Judde. Novému snímku Judda Apatowa opět nechybý drsný a hrubý humor a ani závažná dospělácká témata. Jenže celý je to rozplizlé přes 2 hodiny a film je až bolestivě natahovaný. Najdou se zde navíc scény, které už opravdu balancují na hranici trapnosti (proč tam je proboha ta Melissa McCarthy!!??). Herci to ovšem stále zvládají na jedničku, hlavně tátové John Lithgow a Albert Brooks potěšili, a několik opravdu vtipných scén se zde zase najde. I tak má ale člověk pocit, že kdyby celý film byl tak o půl hoďky kratší a vystřihli se všechny trapný fóry, tak by to bylo mnohem vtipnější i Apatowsky pravdivé. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Charlotte (Iris Apatow) sa na začiatku filmu snaží na klávesoch zahrať ústrednú melódiu z úspešného seriálu Kancl (od r. 2005). (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama