Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených, nezapomenutelných Belmondovek a naprostá klasika francouzské komedie. Po Muži z Acapulca opět geniální dvojrole pro Belmonda - kaskadér Mike a filmový idol Bruno Ferrari jsou prostě k popukání, krásná sexbomba Raquel Welch, nezapomenutelné hlášky a scény...prostě super, super, super! Co to se mnou je cítím se jako kuře! :) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Belmondo tentokrát v dvojroli. Jednou jako kaskadér Mike a podruhé jako teplý herec Bruno Ferrari. Opět výborné kaskadérské kousky, které Belmondo kočíruje sám (scény s tygrem nebo ve vzduchu na letadle jsou fakt mazec) a obdivuhodné sexy vnady Raquel Welch (tu krasavici jsem si hlavně zamiloval jako Constance z filmové verze Tří mušketýrů z roku 1973). Zviře je nenáročná komedie, kde mistr Belmondo exceluje ve všech směrech. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez rozdielu žánru, snímky z prostredia natáčania filmu mám veľmi rád. Tento však, ale nebude patriť medzi síce tie najlepšie, ale rozhodne medzi tie najvtipnejšie. Ústredná herecká dvojica je asi tým najlepším v tomto podarenom dielku, a v tomto prípade rozhodne bude platiť to, že stará škola to proste vedela ´´dávať´´. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi bych měla vůči filmům s Belmondem vnímat nostalgické emoce, vždyť to byla v dobách mého dětství radostná událost, kdykoliv nám komáři do televizní záplavy sjezdů ÚV KSČ a dalších demagogických blábolů nadělili nějaký film od soudruhů z Francie. Ale nějak se stalo, že Belmondo mi z oblíbenců rychle vyšuměl. "Zvíře" je solidní komedie, jedna z těch vyvolených, na kterou se i po letech dá dívat bez přemýšlení, co jsme na tom, proboha, kdysi viděli? Bruno Ferrari i Mike Gaucher stále dokážou vytvarovat na rtech široký úsměv, nicméně o moji srdcovku nejde. Tož tak. 75% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro tuhle francouzskou komedii mám slabost od dětství a stále se k ní ráda vracím, Jean-Paul Belmondo jako Mike Gaucher a zároveň Bruno Ferrari je pro mě nepřekonatelný, neumím si představit nikoho jiného, kdo by to zvládl zahrát tak podmanivým a strhujícím způsobem.. Nepřeberné množství hlášek, které u nás časem zdomácněly, nadupaná jízda, kaskadérské kousky, trampoty s láskou, no a příběh o natáčení filmu ve filmu má pro mě svůj nezaměnitelný šarm.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Natáčelo se také v Lido na Champs-Élysées. Le Lido je kabaretní a burleskní show umístěná na Champs-Élysées v Paříži ve Francii. Otevřeno bylo v roce 1946 na 78 Avenue des Champs-Élysées a na své současné místo Champs-Élysées 114-116 se přestěhovalo v roce 1977. (sator)
  • Futuristické vozidlo "SLX 3000" s obrovským křídlem, které Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) řídí v jedné ze scén, je ve skutečnosti dovedně přemaskovaný Chevrolet Impala Convertible ročník 1959. (Stejšn)
  • Film ve francouzských kinech dosáhl návštěvnosti více než tří milionů diváků. Stejný úspěch měl také v Západním Německu, zatímco ve Španělsku dosáhl výrazně nižšího počtu návštěvníků a v Itálii nebyl v kinech uveden vůbec. (argenson)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama