Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (537)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Celej film vlastne stoji na hercich. Jsou tu fajn vtipky, sviznej zabavnej pribeh a pekny kaskadersky cisla, ale to by nebylo nic bez Belmonda a Welch. Jako kaskader je to takovej typickej Belmondo, frajer, co se niceho nelekne a na vsechny strany hazi usmevy. I kdyz je ale fakt, ze kolikrat zvladne nasadit fakt ukazkove tupej vyraz. Oproti tomu v roli Bruna je skoro az k nepoznani, neskutecne vyteplena super bukvice a fakt se nemuzu rozhodnout, v ktery z tech roli je lepsi. No a Welch mu skvele sekunduje a navic vetsinu casu nosi prusvitny hadry. Spickova francouzska komedie. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ked som pred par tyzdnami videl priemernu komediu s Belmondom MUZA Z ACAPULCA (1973), priblizne rovnaku porciu priemernej zabavy som ocakaval aj od tejto komedie, ale nastastie som sa mylil. Uz som sa bal, ze som mal Belmonda rad iba asi pred 20-timi rokmi a dnes mu uz neviem akosi prist na chut, ale pri tejto komedii som sa s chuti zasmial na mnohych scenach, hlavne na nekonecnych hadkach Belmonda s Raquel Welch. Super napad bol aj Belmondov dvojnik Bruno Ferrari a s nim spojene zameny osobnosti, alebo stale opakovany pad zo schodov. Jednoducho toto je presne ten typ blaznivej komedie, ktore zboznujem a urcite sa k nej rad opät niekedy vratim... 23.07.2010 _______ Jean-Paul Belmondo - (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) +++ Raquel Welch - (Jane Gardner) +++ Dany Saval - (Doris) +++ Henri Génès - (Camille, majiteľ bistra) +++ Raymond Gérome - (Hrabě de Saint-Prix) +++ Jane Birkin - (Hvězda) +++ Johnny Hallyday - (Mužská hvězda) +++ Hudba: Vladimir Cosma +++ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pěkná a relativně funkční exhibice skvělého Belmonda, schopného zvládnout i ty nejodlišnější polohy, ale jinak těm francouzským komediím jaksi nemohu přijít na chuť. Vtípky jsou lehce předvídatelné, děj také, smíchu u mě osobně poskrovnu a duševní obohacení žádné... Vcelku zábavné, nadnesené a svěží, to ano, nemohu říct, že by Zvíře bylo v něčem vyloženě nepovedené, ale do mého gusta se úplně netrefilo. 6/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Belmondo bol skvelý kaskadér, z čoho si tu robí poriadnu srandu, ale nikto sme pred zhliadnutím Zvieraťa nevedeli, že dokáže presvedčivo stvárniť gaya. I keď ja si vážne neviem predstaviť, že by nejaký gay dokázal pri dotykoch Raquel hovoriť: fuj, ženská!. Musím sa nejakého opýtať, či je taký odpor aj u opačne orientovaných ľuďoch pri tak krásnom tele možný. Niekoľko skvelých gagov ako z grotesky, niekoľko skvostných dialógov a poriadny kaskadérsky "odvaz" na záver. Logiku asi pri hodnotení bláznivej komédie opominieme, nebudeme predsa rozmýšlať nad postavou Welchky, ktorá si chce raz zobrať jedného, na druhý deň (resp. za dve minúty) druhého a im jej vypočítavosť neprekáža. Takže zhrnuté: Belmondo bol aj skvelým komikom a vedel robiť parádne ksichty. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari) byl svou dvojrolí nadšen, protože v ní mohl kombinovat humor a akci. Měl radost, že se může vyřádit ve svých dvou nejoblíbenějších žánrech. (Pierre)
  • Ve 49. minutě bojuje Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) s tygrem. Po boji má rozepnutou košili, pomačkanou a rozepnutou bundu, špinavé kalhoty z válení po zemi a rozcuchané vlasy. Pak odběhne ze scény a v následujícím střihu vybíhá z lesa se zapnutou košilí, vyžehlenou a zapnutou čistou bundou, čistými kalhotami a uhlazenými vlasy. (Ivoman)
  • V epizodních rolích se v úvodu filmu objevují francouzský zpěvák Johnny Hallyday a britská herečka a modelka Jane Birkin. Oba ve filmu hrají sami sebe. (SeanBean)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama