Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Díky vynikajícímu Scottovi (Justinovi) Epsteinovi a jeho nádherné proměně z přizdisráčkového emáčka na nádhernou svini, kterou jsem si opravdu užil se mi to líbilo rozhodně víc než první díl, ovšem kdyby do hlavní role neobsadili dvě na chlup stejné přeoperované metrosexuální ženy, z nichž jedna bouchá půl filmu do papírku s vážným výrazem hovna a druhý má nonstop výraz jak pytel sraček, kterému ho tam někdo zrovna fouknul, tak by se film sledoval mnohem lépe. Ve finálním souboji jsem samozřejmě fandil Epsteinovi i když výhrou toho "špatného" přece americké filmy nekončí. Škoda. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je ako cez kopirák toho prvého, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké vás nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč na podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pacifikuje poltucet uniformovaných pred vlastnou dodávkou. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť dospelých borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti či sa preberajú až po zápase. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka sa mi aj napriek rovnakému dejisku diania ľúbila, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje už videné. Dúfam, že záver trilógie ponúkne konečne dospelú rezanicu. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

V dvojke sa v úlohe trénera Casea predstaví Michael Jai White, ktorý sa ujme aj režírovania. No a úprimne, nestálo to za veľa. Vidíme ešte stupídnejší scenár ako v jednotke, samozrejme všetko možné klišé pozbierané najmä z akčných filmov, kvalitných súbojov je veľmi málo (najlepší asi ten s policajtmi) a gradácia resp. finále takmer žiadne. Možno to stačí dnešným teenagerom, mne ale nie. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojné DVD pokračování sympatické teen mlátičky. Příběh je sice ještě hloupější než v případě jedničky a většina herců neumí vůbec hrát, ale o to tady vůbec nejde. Hlavní tady jsou pochopitelně bitky a ty se opět hodně povedly, i když se na ně musela pěkně dlouho čekat. Bojové scény jsou opravdu výborně natočené a mají i dobrou choreografii a obzvlášť bitka Michael Jai White vs. policajti vám utkví v hlavě. White navíc nepostrádá to správné charizma a celé to hodně rychle uteče. Takže proč ne, na DVD se dá sehnat spousta horších a zbytečnějších pokračování. 50% ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ta drzost, točit k tak "bombové jedničce" (můj komentář, můj názor ;) nějaké TV pokračování s jedním vedlejším hercem a pár vystřiženejma záběrama, říkal jsem si když jsem se o tomhle snímku dozvěděl...Ale není to zas taková katastrofa, co můžu soudit. Lepší? Určite ne. Příběh? Jednodušší. Bitky? Více a nápaditější. Celková spádnost? Mnohem záživnější...Sice ty názory typu "už ne tak teploušský jako jednička, mrtě hustý bitky, příště ještě více" žeru asi jako vegetarián syrový maso (chcete bitky? se koukejte na zápasy a ne na filmy, kokotci) ale jinak jsem celkem spokojen, hlavně co se týče hereckých výkonů zápasníků, toho jsem se bál nejvíc. Na Oscara to není, ale to ani výkony některých herců z povolání :) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)

Reklama

Reklama