Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

petero 

všechny recenze uživatele

Po spackanom Universal Soldier II a výbornom Undisputed II znova Michael Jai White dostal príležitosť ukázať čo v ňom je. Už úvodná nakladačka vo väzení dá jasne najavo, že každý kto sa mu postaví do cesty dostane poriadne cez hubu. Pouličné súboje nenechajú dlho čakať a film sa uberá v primeranom scenári k finálnemu súboju a zúčtovaniu s mafiou na ktorej je Bob Sapp len menšou zastávkou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista ulítlého Big Hitu sedl ke scénáři, který někdo spíchl evidentně za jeden večer, a řekl si, že tohle bude jeho stylová režijní ozvěna za upocenými béčky, ve kterých Van Damme a spol. bořili v dusných ilegálních arénách své soupeře. A my jim to žrali i s navijákem. Michael Jai White se umí sakra otáčet, Seagal by mu mohl závidět, takže se střihač moc nenadřel, respektive nechává prostor akci, která je skutečně vydařená. Kamera se netřese, zmateně nešaškuje, ale zabírá oba bojovníky a divák se v kontaktních soubojích skvěle orientuje. Žádný milosrdný střih. Děj je prakticky nijaký (bourák dá ve vězení umírajícímu spoluvězni slib), režie nebojových scén místy úsměvná a vedlejší postavy zoufale přehrávající. Celkově ale v rámci očekávání spokojenost. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

MJW v dalším neuvěřitelně hloupým béčku, kde se umí zatraceně dobře rvát a které si nehraje na nic víc, než kým je. Kdo čekáte přesně tohle a máte to rádi, vyprovoďte své milé ke dveřím, pohodlně se usaďte a nechte se unášet libými tóny... vlastně chvaty černého supermana. 70 procent a docela bych MJW uvítal do série FaF. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušně rozepsané postavy (včetně kultivovaného záporáka) si držely své charisma počas celé jednoduchoučké story. Michael Jai White v ní ve stylizaci do "bedés" nepřemožitelného suveréna předvedl pár velmi vychytaných kopů, když každého "neporazitelného" soupeře knokautoval v několika málo vteřinách. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Velice příjemně překvapen jsem byl tímto né příliš známým filmem (shlédnuto ve fázi sledování filmů Neporazitelný) a celkově v éře sledování M.J.Whitea. Je fakt neuvěřitelný, jak může být taková hora svalstva hbitá a mrštná, neuvěřitelně dynamickej kulturista.................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama