Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Až do samotného závěru se tu nesympatičtí hoši spíše válejí po žíněnkách...Není komu fandit a chybí elementární kouzlo podobných snímků, kdy při tréninku držíme palce i propocený ručník tomu správnému borci, aby na konci mohl nakopat temnou stranu síly...Jinak je tu bohužel vše - přelétavá přítelkyně, několik silikonových ňader, tatínek homosexuál, rodina v sociální nouzi, šílenec z komiksového obchůdku, guru s kriminální minulostí... Možná jsem zapomněl na kouzelníka... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Každý to bere jinak. Pro mě byla jednička jedním z těch oblíbených. Tohle už beru jako lehce nadprůměrnou bojovku. Založeno na podobném principu s větší dávkou soubojů a méně romantiky. Herci mírně tuctoví, dost připomínali styl ala Tatum. U Epsteina jsem si dokonce nemohl pomoct od srovnání s "Hobiem" z Baywatch. Jako celek to ale působilo dobře a jelikož to byli vlastně neherci, zaokrouhlím nahoru. 70% ()

Reklama

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Díky vynikajícímu Scottovi (Justinovi) Epsteinovi a jeho nádherné proměně z přizdisráčkového emáčka na nádhernou svini, kterou jsem si opravdu užil se mi to líbilo rozhodně víc než první díl, ovšem kdyby do hlavní role neobsadili dvě na chlup stejné přeoperované metrosexuální ženy, z nichž jedna bouchá půl filmu do papírku s vážným výrazem hovna a druhý má nonstop výraz jak pytel sraček, kterému ho tam někdo zrovna fouknul, tak by se film sledoval mnohem lépe. Ve finálním souboji jsem samozřejmě fandil Epsteinovi i když výhrou toho "špatného" přece americké filmy nekončí. Škoda. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je ako cez kopirák toho prvého, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké vás nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč na podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pacifikuje poltucet uniformovaných pred vlastnou dodávkou. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť dospelých borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti či sa preberajú až po zápase. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka sa mi aj napriek rovnakému dejisku diania ľúbila, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje už videné. Dúfam, že záver trilógie ponúkne konečne dospelú rezanicu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama