Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, nazvat Michaela Jai White oplácaným... No, ehm, neřekl bych. Ale k tématu. Never Back Down 2 je klasický akčňák s tisíckrát omletým tématem. Partička frajírků se dostane do "učení" bývalého macha bojového sportu, který má problémy se zákonem. Jediné, o co tu jde, jsou bojové scény, ale těch není tolik, kolik by si jich film zasloužil. Co se týče choreografie, ujde, ale upřímně jsem čekal více. 50 % ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co má tohle společného s prvním dílem? Vůbec nic. Že bych byl nějak zklamán, to se říct nedá. Já jsem čekal, že se tohle sveze na oblíbenosti jedničky a že to bude pouze nastavovaná kaše. Ovšem výsledek je opravdu dost tragický. Herecké výkony nejsou žádné. Chápu, že jsou to mlátičky v UFC, ale pak nevidím důvod je cpát před kameru. Krom toho, že jsou abnormálně nesympatičtí. A to teď už nemluvím o Timmovi z filmu, ten alespoň připomíná Marva ze Sin city. Mluvím o tom boxerovi a hlavním kašparovi. To jsou snad už herci ne? Nebo alespoň se tak tváří. Příběh má víc postav než zvládne utáhnout a sympatie, nebo nedej bože city, tu nejsou žádný. Strašný střih jen posouvá scény ke konci, které tentokrát je předvídatelné a co hůř i k smíchu. Hlavní borec, co za celý film dostává nejvíc ran a nejvíc leží na zemi, tak najednou poráží všechny. Ani si nevzpomínám, zda se mu povedlo udělat pěstí díru do papíru. (I když trenér tvrdí, že bez toho se do další lekce nedostane). Zvláštní. Celý film směřuje k tomu, aby ukázal, že to největší pako vyhraje nad jiným borcem, co umí skvěle capoeiru. Nemluvě o tom, že snad není ve filmu jediná kapka krve a po zápase nejsou protagonisté ani odřený, ani zpocený, ani nekrvácej. Naopak mají skvěle nagelovaný vlasy a zvládnou telefonovat a líbat všechny holky okolo sebe. To, že si jednu holku předávají dva frajeři už mě pak ani nepřekvapuje. (30 %) ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem zklamán. Už to neni to co to bylo. Bitky jsou slabý a je jich málo. Příběh taky za moc nestojí. Michael neukáže ani 1/10 ze svýho bojovýho umu . A je to už od začátku všechno jasně nalajnovaný a člověk předem ví jak to dopadne. Je to škoda. Ale jako popcornová oddychovka v neděli večer to ujde, 45 %. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidní jednotce Never Back Down, určené především boys n girlz kteří vyrůstali s Bravíčkem pod peřinou se MJW pokusil o víc dospělácký druhý díl. Na jeho režisérskou prvotinu se mu to povedlo nevídaně dobře a sakra překvapil. Pokud se film drží tématu nemám výtku, bohužel i MJW si nemoh odpustit pár rádoby blbých romantických či rodinných neshod a tím film krapánek praštil do nosu. Zajímavý je sledovat proměnu šikanovanýho emoboje v mlátičku na maso, ono se tomu klukovi ani nemůžem divit že dopad jak dopad. Další minus je chybějící pořádnej záporák, jak sem psal emařovi z Comic Conu sem se nedivil. Ale čím je film skvělý a dost povedený sou právě fajty, sic žádné antigravitační virgule čí lítaní nad ringem alá Adkins, ale i tak povedené, a hlavně reálné krátké zápasy kde se prostě jeden nebo druhej po pár ranách skosí k zemi. Ještě bezva fakt, že si MJW nehraje na žádnýho filozofa co se thulil v Holandsku a poznal jinou dimenzi myšlení...... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama