Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to o náladě. Mrknout se na to zítra, tak to budu nejspíš považovat za další průměrnou až podprůměrnou sandlerovku, ale dneska jsem se bavil a smál. Možná to bylo i tim, že ačkoliv celý film byl postaven na sexu učitelky a žáka, nebylo tam těch narážek tolik, kolika jsem se obával. Navíc mě rozesmál tvůrce titulků, když Sandlerovi vložil do úst větu "Vypadáte, jak kdyby vás posral Rákosníček!" při pohledu na pány s pleťovou maskou. 70% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to místy trapné a vulgární? Ano. Adam Sandler tam naprosto nesmyslně šišlá? Ano. Zahrála si tam Leighton Meester anebo Milo Ventimiglia naprosto dementní postavy, ač jsou to dobří herci? Ano (upřímně nechápu, co je vedlo k účasti na tomto filmu). Ale na druhou stranu musím uznat, že jsem se opravdu bavila a smála se...ne teda bez ustání, jak tu někteří tvrdí, ale smála. A postavy Han Sola - si dělá prdel, že mu dal takové jméno? ale co..někteří své děti pojmenují po ovoci, tak vlastně proč ne:D - někdy ho bylo člověku líto a někdy ho považoval za úplného srábotku a blbce, který nevidí, co se kolem děje. No ovšem incest bratra se sestrou...to už opravdu hraničilo s nechutenstvím...takže dávám "ten průměr" tří hvězd. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl opravdu kliku na 2 hodně dobrý komedie hned za sebou. Člověk asi musí bejt tak trochu magor, aby si tuhle zhovadilost užil. A to já jsem. Ale maximální hodnocení nedám. Přišlo mi, že se to ve druhý polovině chvílema dost táhne a některý vtipy se opakujou pořád dokola. Něco z toho vyhodit, zkrátit tak na 90 minut a mohlo to bejt za 5 hvězd. Ale i tak jsem se pobavil víc než dost. 85% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejúchylnější Sandler všech dob (včetně Zohana). Ultradementní snůška vulgarit a nekorektních vtípků všeho druhu bez jakéhokoliv moralizovaní (a pokud se náhodou náznakem něco takového objeví, Sandler to v následujících 30 vteřinách přebije nějakou prasečinou). Přítomnost Vanilla Ice a Iana Zieringa v kontrastu se Susan Sarandon (jejíž mladší verzi hraje její vlastní dcera) a Jamesem Caanem tomu dodává až dadaistický rozměr. Pokud jsou vaší guilty pleasure podobné zvrácenosti, doporučuji vidět s partou podobně postižených přátel a ideálně v dabingu, protože překlad se panu Putnovi výborně vyvedl. A teď mi někdo vysvětlete, kolik kokainu a prostitutek muselo být na natáčení přítomno, když tohle dílko údajně stálo 70 milionů? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)
  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)

Reklama

Reklama