Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol sklamaný, že do akej žumpy to zase Sandler klesol, no napokon postupom času sa z toho stala fakt skvelá komédia a tie skvelé hlášky sa dali počítať až na desiatky! Sandler si opäť raz zahral poriadneho dementa (už ani neviem po koľký krát) a bál som sa čo sa z tohto filmu vyvinie, ale stálo to zato. Celý ten príbeh je síce úplne šialený, ale o to tu vôbec nešlo. Ten humor bol naozaj až drsný, zvrátený a perverzný, dokonca by som povedal že "cohenovský", ale práve to dodalo tej komédii ešte väčší rozmer. V závere to dokonca malo aj dramatickú zápletku a dokonca ani ten príbeh nebol až taký priamočiary ako by každý očakával. Ja som sa výborne pobavil a na tie hlášky z rozlúčky so slobodou v kúpeľoch len tak skoro nezabudnem. A keď sa v tom filme ešte zjavil aj Vanilla Ice, tak to už bolo naozaj moc. Celé mi to pripomenulo Sandlerove komediálne začiatky s tým jeho typickým humorom. Aj keď priznávam, že ešte radšej mám jeho filmy s dramatickejším podtónom. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni demence. Neuplyne snad pet minut, aby tady nebyl nejakej fekalni forek nebo sprosta hlaska, k tomu vymastenej pribeh o zneuziti studenta ucitelkou a banda ukazkovejch magoru v cele s uchylne mluvicim Sandlerem. Navic herce typu Caan nebo Sarandon bych tady fakt necekal. Jenze zaroven je to naprosto, ale naprosto nehorazna prdel, jasne, k nejakymu inteligentnimu humoru to ma pekne daleko, ale film se nesnazi o nejaky poucovani nebo udobrovani, ale proste jen dobre pobavit a to se dari od prvni do posledni minuty, i presto, ze film neni nejkratsi. Ale samozrejme to tahne Sandler, kterej je kurevsky ve forme a takle vostryho uz jsem ho dlouho nevidel. Za me jasnejch 5*. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Sander mě v tomhle vrcholu úchyláren prostě bavil. That's My Boy je totiž přestřelený až tak moc, že vlastně funguje jako opravdová parodie komedie. Sice pravda hodně prasácká a dost white trash schválně hloupá, ale převážnou stopáž není trapná. A to je vlastně největší úspěch který může komedie s Adamem mít. Vanilla Ice banged grandma? That's fucking awesome! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pekelně ostrá motherfucker úloha sedí Sandlerovi trochu překvapivě jako ulitá a nutno uznat, že divák s vrozenou tolerancí k buranskému a zvrhlému humoru ocení tenhle šílený bezbariérní flák daleko více než všechny Adamovy film od Trestné lavice. Já jsem na jeho komediích částečně odkojen, takže i tohle nadělení jsem přečkal bez psychické újmy a skoro s trvalým úšklebkem, ale té neuvěřitelné dějové pitomosti a neoriginality (ve smyslu neustálého omílání stejných vtipů) jsem si samozřejmě vědom a pro příště už zase raději sáhnu po něčem osvědčenějším ze Sandlerovy stagnující filmografie. Alespoň si zdejší part střihl s velkou chutí, což je opravdu asi jediným velkým pozitivem... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě někdy nějaká má zatoulaná spermie oplodní znuděné vajíčko a výsledkem bude další syn, tak se bude jmenovat Han Solo Cimrman, protože to je to nejlepší jméno na světě. Díky za inspiraci. Rozhodl jsem se, že chci prožít většinu z toho, co jsem viděl, takže jdu osouložit učitelku, musím si vytetovat na záda hošany z New Kids on the Block v životní velikosti, chci sledovat tlustou striptérku snídající na tyči hlavou dolů, ale jako první začnu pařit s rozjetým Vanillou Icem, protože to by můj upjatý život teprve dostal ten správný impuls. Nezastírám nic - já se královsky bavil, ač mne mladší z rodu Bergerů příliš nepřesvědčil a zasloužilá seniorka by mne ani v plavkách ke dlaňovce nedonutila. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)
  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)

Reklama

Reklama