Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

DK.Lukas 

všechny recenze uživatele

Po S.W.A.T. (2003) jsem čekal nějakou pořádnou akci a ta tu jakš takš byla. Scénář taky ušel sice žádná sláva ale trochu té akce se dostavilo... Bohužel zbytek bída s nouzí žádné velké napětí ani drama směr děje dopředu odhadnutelný a vrchol všeho je marno-trapnost herců kteří hrají naprosto bez emocí. Viz závěrečná scéna kdy odváží mrtvého člena komanda a následuje dialog jestli prý zůstane a on že ne a pak se směje a velitel se ještě ptá na nějakou autorizaci u mrtvoly kterou nakládají to je tedy vrchol hereckého emočního projevu :-D... 2** protože odpad dávám tele-novelám a USA dívčím slátaninám :-D a na 1* to zase nebylo řadit to mezi superstar, walker texas, OVRZ atd... zase taková tragédie to nebyla. Ale jedou stačilo a dost víc krát to nechci vidět... ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už jednička nebyla kdoví jaký akční trhák a dvojka je hodnocena ještě hůře, z mého pohledu se až o takový propadák nejedná. Filmu možná ublížila absence nějakého zvučnějšího jména, ale ve výsledku se jedná o standardní záležitost nevybočující z normálu, do jisté míry postavená na Machtově charisma. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane sa jedna o jedno z tych lepsich parazitnych pokracovani slavnejsieho originalu, ktore divaka nijak neurazi, neznechuti a ani velmi neunudi, ale na druhej strane ziadna stranka tohto filmu nedokaze prekrocit vody priemeru, takze vas film ani prilis neuspokoji. Ak mate chut na nieco v tomto style, pustite si dva diely serialu Flashpoint a zabavite sa ovela lepsie. ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Totálně Americký film. Úplně vidím jak si někteří lidi po shlednutí tohoto filmu hrozně přejou být taky v takové jednotce a jak žerou kažé slovo od začátku do konce, problém je, že to jsou lidi kteří mají max. 10 let. Celé je to hrozně směšné a trapné a už si toto nikdy nepustím. Nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat, protože to asi skoro nikdo stejně nebude číst - napíšu tady jen jednu věc a to je perlička na dortu - když na konci hlavní hrdina osvobozuje svou holku a střílí do nálože tak utíká se svojí holkou rychleji než kulka.. Takový novodobý rambo-terminátor.. :-D. Jen protože jsem se dokázal dodívat až do konce dávám 1/5. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama