Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film pustil, nečekal jsem, že mě tak dostane. Kamera, herci, střihy a skvělá akce. Také zajímavý příběh s tématikou certifikovat tým v Detroitu a s konečnou podpásovkou ala debil, který si zasedne na šéfa týmu. Swat jedna se mi moc nelíbil, ale Swat pod palbou mě se mi opravdu dost líbil a na to, že to je videofilm, kde není znát nižší rozpočet, tak dávám hvězdičku navíc. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když od filmu nic nečekáte,může vás mile překvapit. Tak tomu je i u pokračování S.W.A.T.u. Nejde o žádný super film, ale celkem fajn nenáročnou zábavu ušitou podle střihu původního filmu. Především je hodně zajímavá kamera, střih je někdy trochu zmatený a děj? No okopírované,ale zas tak moc to nevadilo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jak jsem se sem kdysi dostal, ale na to, jak šíleně je rádoby pokračování S.W.A.T.U. z roku 2003 nevýrazné a globálně shozené, mě nijak neurazilo a uteklo hlavně zásluhou pokratší stopáže velmi svižně. Vůbec si nepamatuju roli Esposita, což je vůči mé oblíbenosti jeho hraní z Revoluce, OUAT či Maze Runneru velká škoda. S Machtem jsem se kromě jeho zdejší hlavní roličky setkal prozatím jen v Suits, kde jsem se ale možná na ještě velmi dlouhou dobu zasekl na pilotním díle. Hlavním faktem je, že zde mi nevadil a film potahal správným směrem. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to na první pohled působí hodně béčkově, já to za béčkovou záležitost v žádném případě nepovažuji. A upřímně, považuji to za lepší znázornění S.W.A.T. než první díl. Prvních asi 50 minut bylo hodně dobrých, zejména proto, že v nich převládal výcvik, který mám velmi rád. Druhá část filmu byla potom už akce. Herci hráli dobře, stejně jako Robert Patrick který se do záporáku vyloženě hodí. Co bych filmu vytknul je velké ztráty v hlavním S.W.A.T. týmu, který jsem si oblíbil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama