Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (730)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zvládne někdo sejmout chlapa připoutanýho k lavičce?" Kdyby to nebyla Šestka, tak by to snad šlo. Jenže tohle je Šestka, která zabila Čtyřku a ve čtvrtek hodlá sejmout i armádu sadistickýho knírače. Že to nedává smysl? Tak to teda nedává. Že jsem ani na chvilku necítil potřebu se o hrdinu bát? Necítil a to je trošku problém. Alespoň se přitom sympaticky demoluje Praha, na což mohou být ty zmiňovaný tři miliony Pražáků hrdí. Praha i se svým Dopravním podnikem zkrátka pronikla na Netflix a na to se nezapomíná. Na Gray Mana se oproti tomu dá zapomenout poměrně snadno. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu jsem zvažoval, jestli to vůbec chci vidět, protože tímhle typem filmů veskrze opovrhuji, ale zvědavost nakonec zvítězila (respektive chtěl jsem hlavně vidět ty pražské lokace, a po této stránce jsem nepochopil, proč je tam Praha vydávána také za Berlín a Vídeň). A nakonec jsem byl docela příjemně překvapený, dějově je to sice strašně stupidní, takže zvěsti, které se ke mně dostaly, nelhaly, ale nelze tomu upřít slušnou zábavnost (a to nejenom v těch pražských scénách, které jsou zajímavé hlavně pro českého diváka), a tak mi nakonec ani nevadilo, že to má 2 hodiny. Zamrzela mě ovšem mizerná úroveň speciálních efektů, ty jsou zde skutečně k pláči, a potom mě moc nebavil prkenný Gosling v hlavní roli (ale o to víc mi to vynahradil Chris Evans, který je zde absolutně bezchybný). Jinak mě to zabavilo celkem obstojně, což je v bídné nabídce Netflixu čím dál větší zázrak. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

The Gray Man? Spíš The Gray Movie. Hvězdně obsazené akční béčko za 200 mega, které na tom ale opravdu nejsou (dostatečně) vidět. Nelze tomu upřít svižné tempo a Evansova solidního psychouše, jinak ale žádné terno. V podstatě je to jen další neoriginální přímočará naháněčka, která by moc chtěla být startem nové série v duchu Jasona Bournea, Jamese Bonda, M:I nebo Johna Wicka, na to ale filmu chybí vlastní ksicht a více v detailech vymazlené akce (nejlepší je finální fight). A bohužel taky zajímavější hrdina, který by nepůsobil jen jako nenápaditý odvar mnoha svých předchůdců. Gosling navíc skoro celý film odehraje s jedním (znuděným) výrazem ve tváři. Není to sice tak nanicovaté jako Red Notice, na “televizní” blockbuster roku je to ale furt málo. Pokračování/m se nebráním, ale obejdu se bez něj/nich. 55 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Šestka je divný jméno. Sedmička už je zabraná! Hodně už tady toho bylo napsáno, takže nepřidám nic objevnýho kromě toho, že se můžete jít všichni vycpat. Dal bych původně lepší trojku, ale když vidím jak se tu všichni předhání v tom jak to zhejtovat tak si přisadím. Jasně je to jenom blbý akční béčko v jakože áčkovým hávu a nebudu tvrdit, že tu Netshitflix stvořil něco památnýho a nezapomenutelnýho, ale minimálně je to poctivej akční film svou zcela úmyslnou blbostí a nadsázkou jak vystřiženej z devadesátek. Prostě máme základní děj a pak už jenom skáčeme z akce a do akce a neřešíme blbosti. Však o tom kdysi akční filmy bývaly ne? Nemluvě o tom, že ničení Prahy a masakr tupých českých policajtů nemá chybu. Gosling to pravda celý odehraje s jedním výrazem, ale v akci je překvapivě schopnej a Evans je správně přehnanej a přehrávající záporák. Pro Aničku De Armas pak mám slabost od poslední Bondovky kde patřila k tomu nejlepšímu, ale byla trestuhodně nevyužitá což tady naštěstí neplatí. Takže nevěřil bych, že tomuhle Bondovi z Netflixu dám vyšší hodnocení než tomu ofiko, ale ve světle některých hitů co jsem v poslední době viděl si nemůžu pomoct.70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je v Praze abnormální hic, tramvaj s Rájnem jede do Bohnic.. Stokrát omleté téma agenta na odstřel, které končí výřadem myslivců, co po něm šli, lokace se střídají jak partneři Agáty Hanychové (telemagnátovi Jardovi od srdce přeji, ať to zlé prokletí zlomí) a tolik předem velebená akce se ztrácí v kouři, tmě a kuželech světla a vyjma opulentnosti pražského povstání nabízí jen lehký nadstandard bulharské produkce Stevena Seagala. Ještěže se Captain Pornmoustache se štítem arogance a vizáží Pepy Nedorosta z Bony a klid alespoň trochu postará o faktor zábavy, protože Chewing Gumsling se zdá mimo a bez Driveu (apropo, fajn narážka na jeho budoucí roli: „Extra ten million to the first guy to put a bullet in this Ken Dollˈs brain!“). Nevím, jak vám, ale mně se zdá, že ze streamovacích kanálů dlouhodobě vytéká podivná látka. Nejsou to přímo sračky, spíš taková beztvará, šedivá hmota.. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Ve scénách v Praze s tramvají jede „Bohnická“ tramvaj v některých scénách proti směru jízdy, někde ve směru jízdy a opět zase v proti směru jízdy. Pozorný divák si může všimnout, že i ta tramvaj občas „jela nepravidelně mimo kolej“ (během natáčení jela na pneumatikách). (Leopard105)
  • Oslav thajského Nového roku, které se točily v Praze, se zúčastnilo 800 asijských komparzistů. (Leopard105)

Související novinky

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Reklama

Reklama