Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po 11 dílech to vzdávám. Problémy se neřeší, komplikace se vrší, všichni mají 5 pytlů tajemství a problémů, všichni mluví plačtivým a nebo drsným tónem a minimálně 80% děje, je plný odbočujících scén, které z hlavní dějovou linkou mají pramálo společného. Prvních pár dílů bylo dobrých, ale pak to spadlo do stylu telenovel, kdy se řeší vztahy s tím a tamtím, nebo kdo je tamten a proč se chová tak jak se chová, a tak dále a dále a dále a dále ................ ()

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nie je najlepsi napad po pilotnom diely hodnotit akykolvek serial, ale ja nemozem inak. Piloty sa vacsinou vyznacuju absolutne slabym spracovanim a velmi ziredka hned vtiahnu do deja. Dufam ze tento pripad, kedy sa neviem dockat dalsej epizody bude o niecom uplne inom a bude mat stale stupajucu tendenciu. Samozrejme je to aj Kvoli Ioanovi Gruffuddovi, ktory uz dlhu dobu patri medzi mojich najoblubenejsich hercov ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)
  • Seriál se objevil v kampani 'the E! Save One Show' bojující proti zrušení seriálů v USA  na třetím místě. (Patw)

Reklama

Reklama