Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to do konca ! Vezmite všetky možné filmové a seriálové klišé a poriadne ich spolu zatrepte a náhodne ich rozhádžte po zemi...a máte tento seriál. Na prvý pohľad priam vzhľad nejakej mexickej telenovely, hrozné herecké " výkony " ... chcem sa opýtať kde zobrali to neherecké nemehlo do hlavnej úlohy ???  to tá Sarah Michelle Gellar fakt nedokáže ani predstierať ? sledovať ju bolo priam utrpenie, preboha veď takto tragicky nenarába so svojim ksichtom ani Arnold. S. a to je poriadne veľké drevo ! ...Každý chce každého zabiť, okradnúť, nahrať, že zabil, že okradol, vyspať sa chce každý s každým ...to čo platilo pred minútou o minútu platí ale naopak...vrší sa jedno horšie klišé za druhým..logické diery obrovských rozmerov...proste celé zlé a napriek tomu som to dal do konca ...epizódy boli krátke ! chcel som fakt vedieť ako táto fraška skončí a zistil som, že tam niekde pod tým trápnym ružovým nehereckým mexickým a iným telenovelistickým vzhľadom to niečo malo kvôli čomu sa na to ( bože odpusť ) dívať... každopádne som rád, že žiadna ďalšia séria už nebude a som tak ušetrený tejto slaboduchej frašky. 30% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar! ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě rozehraný děj v pilotním díle. Ač jsem se bála, že bude všechno stát a padat s hereckým výkonem Sarah Michelle Gellar, nezdá se, že tomu tak bude. Už první díl mě dokázal do děje vtáhnout, i díky zajímavé atmosféře a všudypřítomnému napětí. / Druhý díl má několik výborných okamžiků, ale zároveň až příliš mnoho hluchých míst. Navíc mě velmi iritují písničky. / Třetí díl se nese v příjemném duchu, sem tam napětí, sem tam romantika (obsazení Ioana Gruffudda do hlavní mužské role bylo opravdu dobrým tahem), ale ta klišé a neoriginalita jsou přece jen příliš do očí bijící, takže za 3*. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

JohnnyD

všechny recenze uživatele

(po zhliadnutí pilotu - 80%) Na jednej strane brilantný noirovský námet, dobré cliffhangery, skvelá SMG a prekvapivo bohovský Ioan Gruffudd. Azda sa postupom času seriál zbaví toho ošumelého vizuálu (veľmi nedôveryhodné scény stretnutia dvojčiat, pračudesné nasvietenie) a občasných kyslých dialógov (tak raz za 15 minút) a ostanú len skvelí herci a ešte lepší príbeh. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Seriál se objevil v kampani 'the E! Save One Show' bojující proti zrušení seriálů v USA  na třetím místě. (Patw)
  • Kristoffer Polaha byl nadšený, že bude konečně moci pracovat se Sarah Michelle Gellar, která ztvárnila hlavní roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997), kde absolvoval casting na jednu z rolí. (Ajka1)
  • Proti zrušení seriálu bylo podáno několik petic, přičemž jedna z nich čítala více jak 16 tisíc podpisů. (Patw)

Reklama

Reklama