Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Určitě hned po prvním díle, zajímavý seriál, přesto ho sráží, neatmosférické prostředí a postavy, které se neumí "prodat". EDIT 2. díl: Pokud jsem měl obavy (a pokud někoho po 1. díle nezaujal), určitě ještě stojí shlédnout druhý díl, který hodně věcí změní. EDIT: Bohužel po polovině sezony musím říct, že pro mě neumí prodat to, co v něm je. Nemůžu si pomoct, ale ač je děj velice otevřený po všech stránkách, nenutí mě hltat díl za dílem.. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů který jsem za posledních pár let viděl. Lepší než Prison break a Lost dohromady. Celí jsem ho vzhlédl za dva dny a nemohl jsem se od něj odtrhnout. Problém, je v jeho neukončení, kdy se evidentně počítalo s druhou sérií, ale na teenagerovský laděné stanici CW (90210, America's Next Top Model, Gossip Girl, Supernatural, The Vampire Diaries) neměl tenhle dospělácký laděný počin sledovanost. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavě rozehraný děj v pilotním díle. Ač jsem se bála, že bude všechno stát a padat s hereckým výkonem Sarah Michelle Gellar, nezdá se, že tomu tak bude. Už první díl mě dokázal do děje vtáhnout, i díky zajímavé atmosféře a všudypřítomnému napětí. / Druhý díl má několik výborných okamžiků, ale zároveň až příliš mnoho hluchých míst. Navíc mě velmi iritují písničky. / Třetí díl se nese v příjemném duchu, sem tam napětí, sem tam romantika (obsazení Ioana Gruffudda do hlavní mužské role bylo opravdu dobrým tahem), ale ta klišé a neoriginalita jsou přece jen příliš do očí bijící, takže za 3*. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nemůžu jinak a musím dát plný počet hvězd. Zatím sem nenarazil na jediné hluché místo v seriálu a vše se začíná pěkně zamotávat. Jsem zvědav, jak seriál bude pokračovat dál a doufám, že neskončí jako většina podobných jen u 1.serie. Po 4 dílu si seriál dávám i do oblíbených, protože styl, jakým se seriál ubírá dál je naprosto neuvěřitelný. Děj se zamotává každým dílem, až je atmosféra tak těsná, jako oprátka kolem krku. Hodně povedený seriál. Po dalších dílech je až neuvěřitelné, jak seriál graduje. U některých dílů jsem měl co dělat, abych se udržel v klidu. Sarah Michelle Gellar umí zahrát jak dámu, tak potvoru, či drogově závislou dívku. Skutečný talent. Věřil jsem jí vše co v seriálu řekla nebo udělala. A navíc všechny ty šaty co za první sérii oblékla ? Bože...pastva pro oči. Je veliká škoda, že se nedočkáme druhé série, protože pro mě se nepovedlo vyřešit úplně vše. Dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěl, ale alespoň to není prvoplánový závěr. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)
  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)
  • Aby diváci lépe rozeznali, které dvojče Sarah Michelle Gellar právě hraje, jsou používány různé typy účesů. Siobhan má vlasy většinou v drdolu, zatímco Bridget je nosí rozpuštěné. (Fevas)

Reklama

Reklama