Reklama

Reklama

Grave Encounters

všechny plakáty
Trailer 1

Grave Encounters je název skupiny lovců duchů, kteří točí TV reality show o různých nevysvětlitelných jevech. Před natáčením v Collingwoodské psychiatrické léčebně jsou místními upozorňováni na podivné zvuky vycházející v noci z budovy. Během dne jim správce ukáže a popíše zvláštnosti, kterých si všiml během doby, kdy byla léčebna uzavřena. Příběh začíná tím, že se lovci duchů rozhodnou tuto záhadu vyřešit vlastními silami. Padne noc. Zpočátku se jim nemocniční bludiště nejeví ve tmě strašidelné, ale pak se začnou ozývat divné zvuky, budova začne ožívat a odkrývat návštěvníkům svá tajemství skrytá v minulosti. Film je natočen ve stylu hororu „Záhada Blair Witch" (Ravi)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (397)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Grave Encounters je všetko možné, len nie originálny či pokrokový... s ultrarealistickými ručnokamerovými horormi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece a tento celovečerný debut mladej filmárskej dvojice Colin Minihan & Stuart Ortiz, ktorá si hovorí "The Vicious Brothers" je taká všehochuť, neprehliadnuteľne inšpirovaná horormi ako Blair Witch Project, Paranormal Activity, [Rec] či Session 9. Na druhej strane však musím povedať, že pokus to určite nebol márny a Grave Encounters jednoznačne má čosi do seba. Počas jeho nočnej projekcie ma príjemne mrazilo, napätie by sa dalo krájať, ľakačky vcelku fungovali, takže potrebné hororové atribúty táto snímka spĺňa a v rámci žánrovej produkcie z roku 2011 sa určite nestratí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Další film o paranormálních jevech a já jsem si ho nemohl nechat ujít. Nápad (blázinec) naprosto skvělý, atmosféra strašidelná, akorát s tím závěrem se mohli popasovat trochu lépe a gradace také mohla být o dost větší. Nicméně to mělo pár hodně dobrých lekaček a 90 minut jsem bez problémů se zájmem dokoukal. 75% // (7.9.2015) - Je to sice jeden z těch lepších duchařských hororů, ale na podruhé mě to už tolik neoslovilo. Příliš keců toho moderátora. 4 hvězdičky se udrží jen tak tak. 70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Grave Encounters of the Third Kind.. Chtěli důkaz, mají ho mít aneb od skepse k mentální sepsi. Na pseudodokumenty, či found footage o paranormálních Hopkircích už, přiznávám se, nemám nervy - pořád stejná písnička podle obehraných notiček. Člověk se dvakrát poctivě lekne, ale jakmile se začnou duchové s tlamou Ace Ventury a velmi jasných kontur prohánět po chodbách, kvantita krutě přebíjí kvalitu a z Grave Encounters se stane jen řadový odvar, co si nastavovaným koncem šlápne na vrtuli a neodletí. Připomíná tím absint z dieffenbachie nebo denaturovaný líh.. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak ako vždy som sa bála ale zas až tak desivé to nebolo keď som si to tak spätne zhrnula. Ako koniec bol super ten sa mi naozaj páčil (chudák potkan) ale tie pretiahnuté tváre tých ani neviem čo to vlastne bolo sa mi teda jednoznačne nepáčili. Bolo to také divné nestrašidelné a skôr smiešne ako hrôzu naháňajúce. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dobře a hlavně velmi dobře po návratu z nemocnice jsem jsi pustil hned večer tenhle snímek a div se mi strachy stehy nepotrhaly, ne ale vážně opět další skvěly kousek točený kamerou nemocniční prostředí působilo výborným dojmem a strach celou dobu, nenechalo mě klidným i když bych tomu asi 2 maličkosti vytknul přesto paráda rozhodne jsem tohle nečekal v průběhu celého filmu. Jenom ať tyhle filmy pokračuji a nekončí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Sanatorium, ve kterém se natáčelo, se objevilo také v 11. epizodě 2. řady seriálu Akta X (od r. 1993). (PfefferSalz)
  • Matt White (Juan Riedinger) ve filmu uvádí, že nahrává celkem 10 statických kamer. Záběry se však objevují pouze ze 7. (jailon1)
  • Film se natáčel pouze 2 dny a 10 nocí. (Pitue)

Reklama

Reklama