Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (291)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, hezké a skrz naskrz milé romantické drama. Jak už jsem říkala u Charlieho St. Clouda, Zac Efron roste - a to nejen fyzicky, ale hlavně svými schopnostmi. Když se na něj člověk podívá v tomhle filmu, nevidí hošíka ze střední, ale vidí chlapa. Zac se vyvíjí i herecky, je nenucený a příjemný, dobře se na něj kouká. Talisman má jedinou velkou chybu - a to je příšerná naivita. Film je trochu přeslazený, hodně nerealistický a nesmí se brát vážně. Pokud ale divák nečeká nějaké Aronofského drama nebo Curtisovu Lásku nebeskou, pokud se chce jenom podívat na hezky udělaný romantický film (některé nápady kamery mě opravdu potěšily), myslím, že nebude zklamaný. 80% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle románu "The Lucky One" Nicholase Sparkse. Hlavní hrdina příběhu si hned na začátku zaspoileruje, když divákům "ve třetí" osobě oznámí: CITUJI - Aby to mělo šťastný konec, musel jsem projít Peklem........... A o co, že tu jde? Hlavní mužský hrdina tohoto příběhu je ve válce a při jedné smutné situaci najde fotku ženy, kterou někdo ztratil. Majitele nenajde, pravděpodobně zemřel v boji a tak si fotografii ponechá. Fotka mu totiž zachránila život a tak si řekl, že po válce bude ženu na této fotce hledat. Nebude to spoiler, když řeknu (napíšu), že tu dívku najde....ale tím celá ta cesta "peklem" vlastně teprve začíná. DIALOG: ONA - Proč by někdo jezdil až z Colorada sem, aby tu pracoval se psi? ON - Já nepřijel, přišel jsem pěšky......... Když vydržíte asi tak do půlky příběhum zjistíte, že se nejedná o love story, děj se totiž rapidně změní...divák sice čeká čekané, ale je to hodně komplikované. Něco jako - v tomhle městě jsem šerif já a jak rozkážu, tak bude!! CITÁT - Tak že tě bude šikanovat do konce života?........... No dobrá, zas tak komplikované a extra to není, prostě jen obyčejný, pohodový příběh, co našel, hledal a opět našel. Příjemně se na to koukalo, ale už to asi nikdy znovu neuvidím. CITÁT - O všem rozhoduje osud........ ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

príjemný film, pri ktorom sa dajú stráviť fajn 2 hodiny. dejovo ničím výnimočný, ale príťažlivo natočený a s dobrým obsadením. trochu som na rozpakoch z tých posledných asi 7 minút, pripadali mi tam natlačené trochu nasilu. páčila sa mi Blythe Danne a malý huslista. postava Logana bola veľmi sympatická a Zac Efron s kukučom, ktorému na prvý pohľad dôverujú psy, malé deti aj panie v vo vyššom veku bol jednoznačne tá správna voľba. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Efron se chtěl asi vymanit ze škatulky debílka ze Střední, tak si nechal narůst strniště, aby vypadal aspoň na osmnáct a půl a nahodil vojenskej mundůr. V nitru ale zůstal romantikem a tak vám líbezně zahraje na klavír (v doprovodu tklivých houslí), předvede romantickej tanec, tváří se jako ztracený štěně, který někdo nadloube pod žebra a za chodu trousí perly typu: "Zasloužíš si něco lepšího." "Já ho nezachránil, to Váš syn." a moje oblíbená, hrdinská: "V boji myslíte jen na kámoše vedle.", přičemž se vsadím, že když na to přijde, jeden by byl schopnej badyho nekst tu jů strčit do trajektorie projektylu, jen aby to člověk nekoupil sám. Každej jsme sobeckej, pokud jde o život a tak to taky bylo vymyšlený. Kdyby se o sebe každej staral pořádně, nikdo by vás nemusel zachraňovat. A další bonmot: "Nezemřel pro nic.".Není větší "pro nic" než ve jménu vlasti vlézt dobrovolně do války a nechat se tam zmastit. Jo, ten film má všechno - totálního klaďase, co sice vypadá, že neumí do pěti počítat, ale vydělit počet kulek v zásobníku tak, aby spravedlivě vyšly na všechy pojachtaný Iráčany, zvládá, pak záporáka, kterej je shodou okolností otcem malýho houslisty vojáčkovy panny Marie, jak jinak, a naše slečna pejskařka se, když TA zápletka přijde, nafoukne kvůli totální banalitě, asi proto, že je pěkná a může si to dovolit. Má to všechno - zpomalovačky, pruhovaný prápor s hvězdami, vyznání i sex pod sprchou. Voči ani náctileté klíny nezůstaly suchý... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama