Obsahy(1)
50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)
Recenze (80)
Porovnání s miláčkem národa Zdeňkem Pohlreichem se Jaro Žídek nevyhne i kdyby se rozkrájel tím nejostřejším nožem co má ve své kuchyni. A ač si oba jmenovaní po stránce kuchařské nejsou nic dlužni, Pohlreichovo televizní charisma se „slovenskému“ šéfovy bohužel nedostává a ani geniální hlášky tipu „buchty s mákem šťouraný ptákem“ z jeho úst nezasahují terč na těch správných místech. Přesto držím panu Žídkovy všechny palce, kterých se mi dostává, protože i přes fakt, že zatím vše co stačil předvést, vyznívá jako nepovedené kopie šéfa Zdeňka, působí jako velký sympaťák. ()
Plešoun jako plešoun, vraveli si bratia vo slovenskej televízii, a možno aj tento Žídok bude lacnejší, ako ten kokot čehúnsky, henten oný Polerajch, alebo ako sa volá, do frasa! A angažovali si jiného čehúna, aby jim tam u nich, na krásnom zelenom Slovensku čistil díže a vymetal pekáče a tu a tam i něco uvařil. Jenže ono je to přeci jen o něčem jiném. Říct 100x za minutu piča umí říct i podprůměrný ostravak, 100x za minutu vole i podprůměrný pražák a uklohnit špagety karbonára i podprůměrný kretén. Ale charisma, šmrnc a rozhled v národních blafech, to už bude asi jiná. Pohreich vaří českou kuchyni v Čechách, Žídek z té slovenské zná tak akorát halušky s bryndzou a možná živáňskou. A to je chyba ()
Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()
Neviem prečo no po vzhliadnutí som mala potrebu porovnávať s českým náprotivkom.Asi preto,že sa tu jedná o absolútne nepodarenú napodobeninu Ano šéfe! zo Zdeňkom Pohlreichom..U Žideka my chýba tá arogancia a drzosť,ktorú nejde naučiť,s tou sa človek rodí. Na rozdiel od Zdeňka,ktorý týmito atribútmi viac ako ovplýva a patrične vnáša do svojej show Ano šéfe! v Česku.Takýto auschus s radosťou preskočím. ()
TV pořad. Co na to říct. Některé díly jsou koukatelné. Vybavuje se mi hlavně díl ze školní jídelny. Nicméně sledovat slovenskou verzi Pohlereichovi české verze, bylo zvláště v roli mistra amolety Jaroslava Žídka, místy velice bizarní, zvláště, když se snažil (jakožto Čech) komolit slovenštinu, aby zapadal mezi místní hospodskou chásku. | Průměr: 40% | ()
Galerie (12)
Zajímavosti (3)
- Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
- Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
- První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
Reklama