Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

Fracek 

všechny recenze uživatele

Taková slabší verze Zdenka P., taky nadává sprostě, ale méně a tak nějak v křeči. Mladší kuchařky umačkává k smrti, starší jen poceluje na líčko. Mnohdy vytýká personálu uplné zbytečnosti, jen aby působil zasvěceně v oboru a bohužel to nedělá kamarádsky, ale z pozice predátora. Dívat se na to dá, ale chybí tomu koule, ako často hovorí Zdenek. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Slováci svého Pohlreicha nenašli, přestože si kuchaře půjčili z Čech. Žídek je vystupováním taťka od vedle, bez charismatu a úderného jednání, zato s roztomilou křečí, když se snaží přitvrdit či uklidnit vystresované kuchařinky. Ve výsledku pohodová restaurační show, která proti české verzi nepřináší jedinou pamětihodnější chvíli. A bžunda to taky zrovna není. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu to nějak rozpitvávat a hned na začátek řeknu, že slovenská verze Ano šéfe se mi prostě líbí. Je příjemné vidět, že koncept je pojat¨ trochu jinak a velkou zásluhu na tom má samotný šéf Jaroslav Židek, který je mimochodem opravdový sympaťák. Pohlreicha jakožto českého šéfa mám rád, ale co mi na něm osobně vadilo, byla občas až přemrštěná teatrálnost a to, že se snažil ve velké míře z každého dílu udělat show. Za to ale mohla z velké části produkce, která vybírala občas až obskurní restaurace snad jenom pro to aby šéfa nasrala a měla co ukazovat. Nebyl to špatný koncept, ale občas se tak odpoutával od důležitějších témat. To nic nemění na tom, že i česká verze je jedním z nejlepších reality pořadů, které na české televizi kdy běžely. Vraťme se ale zpět, velké plus ode mě slovenská verze získává i tím, že se šéf nezaměřuje jenom na kuchyni, ale snaží se nastínit celkový nový koncept restaurace, ale je schopen se pořádně opřít i o obsluhu. Aniž bych chtěl shazovat českou verzi připouštím, že pan Žídek má rozhodně zajímavé motivační metody, nesnaží se vydobýt výsledek silou případně řevem, ale dělá víceméně rádce a i když se mu něco nelíbí podá to poklidnou formou, která na lidi zapůsobí natolik až je jim to nepříjemné. Jsem zvědav jak dlouho si šéf udrží vážnou tvář než někde opravdu vybouchne. Každopádně za mě osobně palec nahoru, slovenská verze se mi líbí minimálně stejně jako ta česká a nevidím jediný důvod proč nesledovat dál. Poznámkou na konec budiž informace, že hodnotím po prvních TŘECH dílech, takže se kvalita může ještě rapidně změnit a tudíž mé hodnocení je třeba brát s respektem. EDIT: Tak kvalitu si to drží i v dílech dalších (dokoukaná celá první série). Možná bych ale jednu připomínku přeci jenom měl, podle mého názoru je pan Žídek poměrně měkký co se konečného hodnocení týče (a tím myslím opravdu měkký), některým restauracím které dostaly hvězdy třeba dvě by takový Pohlreich nedal vůbec nic (a ani ja ne :-D), ale je to jenom můj názor. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Je to vysoce hodnotný, zajímavý, dobře dělaný a užitečný pořad. Když navrch pobaví, není co řešit. Do bezvědomí srovnávat Žídka s Polreichem mi nepřipadá úplně optimální způsob hodnocení pořadu. Já si na sympatickém projevu Jaroslavova Žídka cením, že ukazuje, že to jde i bez vulgarit a stesávání těch, které mají ve své moci (naše národy mají zřejmě slabost pro lidi, kteří mají přebujelé ego).:-) Sic úplně nerozumím tomu, když už Áno, šéfe "nešéfuje" Polreich, proč producenti pořadu neobsadili Slováka. Tím neříkám, že pan Žídek slovenské kuchyni nerozumí nebo ji nedokáže ocenit... Jen by mi to přišlo stylovější a byl bych ušetřen poněkud nemotorného napodobování slovenštiny... (nic ve zlém, lidé s dobrým hudebním sluchem k tomu prý mají více sklony);-)... Ale to je asi tak jediné, co bych Šéfovi slovenské verze vytkl. SK klonu pořadu držím palce stejně jako tomu CZ - aby se mu dařilo bavit a napravovat špatnou gastronomii a ukazovat lidu, že to jde i jinak a že si host restaurace nemusí na talíři všechno nechat líbit:-) ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem prečo no po vzhliadnutí som mala potrebu porovnávať s českým náprotivkom.Asi preto,že sa tu jedná o absolútne nepodarenú napodobeninu Ano šéfe! zo Zdeňkom Pohlreichom..U Žideka my chýba tá arogancia a drzosť,ktorú nejde naučiť,s tou sa človek rodí. Na rozdiel od Zdeňka,ktorý týmito atribútmi viac ako ovplýva a patrične vnáša do svojej show Ano šéfe! v Česku.Takýto auschus s radosťou preskočím. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama