Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky těžce podprůměrná a předvídatelná věc, kterou tlačí ke snesitelnému průměru pouze našlapaný herecký ansámbl. Butler vládne, leč mnohdy ani jeho charisma nestačí, poněvadž vykastrované dialogy a nelogické chování postav nelze přebít šarmem či sebelepší řemeslnou prací. Hustota hollywoodských hvězd je zde doslova abnormální, avšak totéž lze říci o pozvolna dávkované tuposti, jež sice někdy ustoupí do pozadí, ale latentně je přítomna v každém slově a pohledu. Zbytečná romantická komedie dříve výborného režiséra, která vás sice neurazí, ale ani nezahřeje na duši (a tak možná na konci, ale zase je to trošku vykoupeno ťukáním si na čelo). Lhát si do kapsy však nehodlám, tudíž nebudu zazdívat, že jsem se - vědom si slabin snímku - celkem pobavil a hlavnímu páru fandil (synek je jedinou castingovou slabinou), ale mozek mi celou dobu říkal: "Slabé, slabé, slabé!" Některé věci nezměníš. 5/10! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Co se to tomu Panu Režisérovi Muccinovi tehdy stalo, že natočil něco takového? Včera jsem od něj viděl Otcové a dcery- silná věc, pak jsem si dal reprízu Sedmi životů- nádherná věc a Štěstí na dosah je pro mě film, který už znovu vidět nemusím, protože si ho promítnu, jenom když na něj pomyslím. A teď tohle. Plytká, uslintaná pytlovina, kde ano neznamená ano, ne neznamená ne, kde jsou všichni nadržení, uřvaní, afektovaní a blbí. Překvapení. Se záporným znaménkem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Roming představuje případ filmu, jehož jednotlivosti samy o sobě téměř nemají chybu. Nevšední scénář proplétá reálnou komediální cestu otce, syna a rodinného přítele za „předjednanou“ nevěstou s prvky národní báje, kterou otec neuměle sepisuje; tak složitá a přitom funkční struktura nemá v Česku dlouho obdoby.Režie je vynalézavá, zlehka neagresivní a současně, zejména v oněch pohádkových pasážích, opravdu nádherně stylizovaná. A herci se octli ve svém živlu. Od Vesničky mé střediskové se snad nezrodila dvojice tak zábavná a dojemná jako Labuda s Bolkem Polívkou, když se navzájem popichují nebo si „chlapsky“ projevují neohrabaný přátelský cit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama