Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, toto Butlerovi sedí. Škoda, že je to až príliš nenáročná a priamočiara zabáva bez nejaké lepšieho nápadu, lebo povedzme si to na rovinu, bez toho hereckého obsadenia by to bola nuda. Ono je to svojím príbehom a humorom nuda vlastne tak či tak, ale tie známe xsichty potešia a dokážu film potiahnuť. 65% - 3* ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Chlap na roztrhání" je děsivý film, který se nám snaží říct, že láska je skutečně to jediné a správné a že pro ni je potřeba udělat všechno. Klidně i zničit život ostatním, a nejspíš i sám sobě. Ale konec přece slibuje známé "a žili spolu šťastně až do smrti". Tyhle moderní americké pohádky, které scénáristé splácají za pár minut, když mají dostatečnou finanční motivaci, jsou paskvilem současné tvorby a destrukcí jakýchkoli hodnot. Zábava, která není zábavou, ale nudou. To už opravdu není jiný způsob, jak dát lidem normální romantickou komedii? Budeme je rovnou oblbovat, že ta pravá láska je to nejdůležitější a že je jedno, přes kolik mrtvol je jí dosaženo? Každý si žije svůj americký sen, i když je to šmejd a nezodpovědný blb, co na všechny kašlal. Hlavně, že dostane druhou šanci. Tu si přece zaslouží každý, ne? A pak šanci třetí, čtvrtou... Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/chlap-na-roztrhani-2012-15.html ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama