Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Konečně film o tom, že to i chlapy nemají jednoduché když ztratí rodinu. Hrdina příběhu je bývalý slavný fotbalista, který má přirozený a zcela reálný trable. Snímek se chvíli tváří jako rodinný film, chvíli jako romantický. Životní úděl hlavní postavy je komplikovaný, což jsem mu vůbec nezáviděl. Citové záležitosti tu jsou dosti silné a dají zabrat i mužskému divákovi. Pokud tedy má nějaké to porozumění. Snímek je velice dobře natočen. Hlavní přísadou je, že nutí ženy přemýšlet nad tím, že ne všichni chlapy jsou sviňáci. Existují i otcové milující své děti, a kteří jsou pro ně udělat vše. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vôbec som si nevedel predstaviť Gerarda Butlera v roli profesionálneho futbalistu, ktorý po konci kariéry sa vracia na začiatok a začne trénovať detské futbalové družstvo - a neskôr sa na neho začali lepši rozvedené ale aj vydaté mamičky detičiek jeho teamu. Vôbec to nebolo až také zlé ako tu väčšina ľudí píše, aj keď to bola štandardná romantická komédia, ale celkom spestrená tou futbalovou tematikou - aj keď to nebola dominantná časť deja. No ešte viac ten film oživili také krásky ako Cahterine Zeta-Jone, Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, atď. Takže aj keď film začal nudiť, tak stále bolo na čo pozerať... Ale malo to celkom spád, aj keď ten koniec bol až príliš predvídateľný (možno by nebolo zlé netlačiť všade happyend za každú cenu). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Roming představuje případ filmu, jehož jednotlivosti samy o sobě téměř nemají chybu. Nevšední scénář proplétá reálnou komediální cestu otce, syna a rodinného přítele za „předjednanou“ nevěstou s prvky národní báje, kterou otec neuměle sepisuje; tak složitá a přitom funkční struktura nemá v Česku dlouho obdoby.Režie je vynalézavá, zlehka neagresivní a současně, zejména v oněch pohádkových pasážích, opravdu nádherně stylizovaná. A herci se octli ve svém živlu. Od Vesničky mé střediskové se snad nezrodila dvojice tak zábavná a dojemná jako Labuda s Bolkem Polívkou, když se navzájem popichují nebo si „chlapsky“ projevují neohrabaný přátelský cit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne až hlúpo sa pozerá na slávne mená ženského pohlavia, ktoré sa zhadzujú pri predbiehovaní sa v tom, ktorá prvá Gerardovi roztiahne. Ale možno pre nich posledné riešenie, lebo tá podoba na seba samú akosi začala pomaly unikať, hlavne u Katríny Zety. Každpádne tento radodajný prvok mal byť základom humoru a to fakt teda nie. No ak tieto herečky vyzneli hlúpo, ešte hlúpejšie vyznelo 13 producentov, ktorí sa nevedeli dohodnúť, ako film bude vyzerať a tak vznikol z toho miš maš, do ktorého narýchlo a zbytočne pritiahli známe mená, lenže oni natiahli rozpočet na 55 miliónov. Výsledok: Zarobených 27,8 mil. Vyplatilo sa veru. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama