Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

elanius 

všechny recenze uživatele

(39/2013, DVDRip) / Film ktorý do bodky napĺňa označenie priemerný. Jediný Butler vyčnieva aspoň trochu. Človeka až napadne či sa takéto filmy naozaj točia, alebo len vychádzajú ako produkt z nejakého prepracovaného programu. Len treba zadať žáner a film je na svete. Mimochodom, "Slovakia" nezaznie v americkom filme každý deň :) 5/10 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama