Reklama

Reklama

Rande u přepážky

  • USA Flypaper (více)
Trailer 1

Dvě skupiny bankovních lupičů přepadnou ve stejnou chvíli tutéž banku. Profesionálové mají vše naplánované a neohrabaní zlodějíčci jim to jen komplikují. Postupem času ale všichni zjišťují, že zde škodí ještě někdo třetí... Přitažlivý muž jménem Tripp si jde do banky rozměnit bankovky na malé mince, prostřednictvím čehož chce navázat kontakt s krásnou pokladní Kaitlin, která se mu moc líbí. Do banky vtrhnou dvě skupiny bankovních lupičů. Přijdou v době, kdy technik Mitchel spustí aktualizaci systému, takže banka není zabezpečená.  V bance dojde k velké přestřelce, lupiči střílí kolem sebe a jeden muž zahyne. Pak ke skupinám promluví Tripp, obě skupiny uklidní a začne přepadení řešit. Přijde na to, že někdo musel informaci o přerušení zabezpečení banky lupičům prodat. Rukojmí jsou Tripp, Kaitlin, další pokladní Madge, krásná Švýcarka, IT pracovník Mitchel, hlídač, manažer banky a její ředitel. První lupiči Pomazánka a Želé chtějí vykrást bankomaty pomocí výbušnin. Druhá profesionální skupina se pokouší dostat do trezoru. Ani jedna skupina nemá štěstí, Pomazánka s Želé se při pokusu o výbuch bankomatu zraní, ale nerozbijí vnitřní dvířka. Podle zbraně zastřeleného muže zločinci poznají, že patřil k FBI. Tripp rekonstruuje průběh přestřelky a spočítá si, že muže zastřelil ještě někdo další. Později jsou nalezeni tři zastřelení v jedné místnosti a krásná Švýcarka mrtvá ve skříni. Trippovi se podaří získat fax od šéfa profesionálních lupičů, od šéfa Pomazánky a Želé a za podprsenkou má fax s pozvánkou i mrtvá Švýcarka. Tripp si dá informace dohromady, všechny lidi pozvala do banky jedna a táž osoba, protože je chtěla zneškodnit. Osoba se nachází mezi nimi a vraždí lidi. Všichni panikaří a zbrojí se... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možná to trpí přílišnou překombinovaností a při chvilce nepozornosti se divák může ztratit, ale mě se to i tak líbilo. Dvě naprosto rozdílné bandy lupičů v jedné bance mi přišly jako skvělý nápad a na jedničku vyšlo i jejich herecké obsazení. Zejména dvojka pokérovaných moulů, pohybující se v sedmé stovce na žebříčku bankovních zlodějů, byla výborná. Stejně tak zbytek aktérů v čele s přehrávajícím Patrikem Dempseym, který si svou roli užíval. Takovéhle pohodovky si nechám líbit. 80% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Patrick Dempsey trpiaci nejakou obsedantno-kompulzívnou poruchou? Nedá sa zbaviť dojmu, že celý čas prehráva, no je to názor obsedantného neurotika a to neviem, či sa počíta. Nevadí, kto si všimne? Za zmienku stoja obe lúpežné partie, u ktorých obsadenie a dialógy udržiavajú pozerateľnosť filmu na úrovni občasného vytŕženia. Bohužiaľ Hangoveristi Lucas s Moorom boli zrejme pri zliepaní scenára vo dvojici po opici a to tak statočnej, že výbornej myšlienke dopomohli k priemeru. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh je až moc zamotaný a na můj vkus nedovysvětlený. Zábava není špatná - v crazy stylu. Dvě bandy zlodějů přepadnou jednu banku, jedni jsou tvrdí profíci, druzí mamlasové. Ale navíc je vše jinak. Patrick Dempsey dostal dost prostoru, nevyužil ho špatně, ale z hlediska děje jsem čekal, že jeho eskapády budou mít nějaký smysl. Vzhledem k nedovysvětlenému závěru mám pocit, že mi tam něco chybělo. # příběh 5 | hudba 6 | humor 5 | akce 5 | napětí 2 | pustil bych is znovu 6 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční šílenost, kdy se všichni snaží vykrást banku. Jestli kvůli takovejmhle filmům skončí Patrick Dempsey v Chirurgách, tak si to bude vyčítat. Jeho nemoc tady jsem nepochopil. Postavy lupičů byly opravdu divný, hned na začátku se mi nelíbili. Postupně jsem si oblíbil aspoň Marmeládu. Konec byl trochu moc překombinovanej, ale jinak se to docela dalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda hodne je tu cittii vplyv Nemecka, a Nemci nemaju az taku kultovu kinematografiu, len obcas sa im podari nieco suprove ako Klepani na Nebeskou Branu. Tuna ide sice o dobry scenar, ale ten je utopeny v reziserskej rutine a nezazivnosti, + v strede vladne velka nuda. Takto najlepsimi filmami Mynkoffa ostavaju Mysak Stuart Little 1 a 2. 64 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)
  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)

Reklama

Reklama