Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Trojka je další relikt 80. let a to až do té míry, že navozuje komixovou atmosféru. Záporáci jsou totálně přes čáru a celý děj je strašně nereálný a do značné míry kopíruje první díl. Daniel je zase osamělý a zdánlivě opuštěný a tentokrát na něj splín doléhá ještě více. Záporák hraný Griffithem přehrává jako o život (kvůli tomu doporučuju brát verzi s dabingem), nicméně je asi jediný na place, kdo měl zkušenosti s nějakým bojovým uměním a je to vidět. Na rozdíl od šedivého druhého dílu se hned několik scén jen tak nevytratí z paměti. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Na rovinu můžu prohlásit, že Daniel-san je nejhorší karatista všech dob. Celou dobu dostává zase nakládačku a až v poslední sekundě před koncem filmu někoho konečně nakope. Ale jen jednou a decentně. On je to totiž film spíš pro děti, protože postavit celý film na tom, že někdo předstírá zájem a ve skutečnosti se za zdí směje (doslova, to tam vážně je) a hraje habaďůru, tak to se opravdu hodí jen na dětský kanál. To je klišé jak nechceš a nemá to v normálním filmu co dělat. Dodělal mě opravdu povedený dabing, kdy asi sebrali kluky z ulice, aby namluvili úplně každého (až na pana Miyagiho), ať už je starý nebo mladý. Prostě všichni mluví mladým hlasem. Komické. 2* ()

Reklama

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Nechápu, kdo tady rozpoutal tu vlnu nevole. Ti, kdo film náhodou neviděli, neplašte, rozhodně se zde nekoná syndrom třetího dílu! Kvalit předchozího dílu trojka nedosahuje, a už vůbec né kultovní jedničky, ale i tak jde o solidní podívanou a velmi důstojné pokračování. K vidění je zde více soubojů, více technik, což filmu hodně prospělo (být takové množství soubojů v jedničce, byl by to plný počet). Naneštěstí ani ve třetím díle soundtrack nezabodoval, což naneštěstí sráží hodnocení... ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Oba první díly se mi líbily (teda první asi o dost víc než druhý), ale třetí díl - to je snad jen hodně nepodařený vtip !!!? Takhle pokazit dobrý dojem z předchozích dílů - John G. Avildsen snad musel být po celou dobu natáčení pořádně sjetej. Ještě štěstí, že ho nenapadlo točit díl čtvrtý, to už bych asi fakt nerozdýchala. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama