Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nejenže jsou všichni policajti chápaví a poctiví (tedy až na jednoho, ale ten toho pak strašně lituje), ale zároveň jsou to úžasní otcové a vroucně věří v Boha. No do prdele tohle je horší než všechny ty filmy sponzorovaný katolickou církví. A ten Mexikánec? To byla v pravdě hororová postava a já mam sto chutí udělat z trojice Meyers-Voorhees-Krueger kvarteto. 10% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $34,522,221Tržby Celosvetovo $35,185,884Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,303,894 //počet predaných kusov 78,231Tržby za predaj DVD v USA $20,014,586 //počet predaných kusov 831,240║ kresťanská agitka ako hrom ale dobre, Alex Kendrick to opäť zvládol na výbornú, dokáže sa predať a pohrať s citmi diváka, jeho réžia dokáže upútať a čo to poučné, pohodové ponúknuť, príjemný film /80%/ ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Čakal som solídnu drámu z policajného prostredia a začiatok sa v podstate aj niesol v tomto duchu, no Courageous už po chvíli začnú na diváka chrliť neutíchajúci prúd tupých kresťanských blábolov, kvôli ktorým je podstata príbehu zatlačená do úzadia a jeho dôležité pasáže sú bagatelizované (skĺznutie jedného člena partie "správnych chlapíkov" na šikmú plochu a pod.). Z môjho pohľadu bolo toto fanatické svätuškárenie neskutočne otravné a mimo misu a poriadne mi túto na prvý pohľad sľubnú snímku znechutilo. Takúto propagandistickú zhovadilosť si milí kresťanskí bratia a sestry mali ponechať ako interný materiál, určený pre svoju milovanú komunitu a "veľkolepé" kostolné projekcie a nedávať ho do oficiálnej distribúcie, klamlivo zaškatuľkovaný ako normálny film. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

příjemný, ničím neurážející film předvádějící v plné kráse křesťanské hodnoty a odvahu i napříč nepěkným okolnostem. Ale Soul Surfer byl mnohem lépe a univerzálněji podaný. Nicméně je tam i trochu velmi fajn akce, a u scény s bossem Snake Kings jsem se smál z plných plic. Na druhou stranu by to mohlo být méně ubrečené, no chápu režisérův záměr. A říkám si, proč ne? Kendrickovi filmy mně vždycky v záplavě těch a, akčnáků, b, psychologických dramat, c, sprostých komedií atd. uklidní a tohle je po filmařské stránce fakt dobrá práce ()

kacaabba 

všechny recenze uživatele

Téma otců je silné. Tak silné, že je součástí výpovědi knihy knih - Bible. Je to také velmi citlivé téma. Jako dovede silně podržet v určitých životních situacích, tak také jeho absence někdy zoufale schází... Film nabízí směr, který dává (trvale udržitelné :-) řešení. Je však hluboko ukryt v celé změně života a "světonázoru". Když si z toho člověk vezme jenom kousek, bude mít posun jen o kousek, ale nepozná tu úžasnou hloubku a provázanost. Prosím, když o tom budete uvažovat, nechtějte málo, chtějte všechno! A uvidíte, že dostanete ještě víc, než jste očekávali. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film získal od Konference katolických biskupů oddělení pro film a vysílání (USCCB) známku A-II, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé a mládež". (AGAMENON)
  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)
  • Názov filmu sa objaví až v samom závere. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno