Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 6

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 6

Recenze (993)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože si myslím, že tahle série měla už dávno skončit, nakonec neodolám a ze zvědavosti si pustím její nejnovější výšplecht. Tenhle je schůdnější než ten předchozí (aspoň někam spěje), ale i tak to je takřka bezduchá akce ve sci-fi kulisách, kterou drží nad vodou právě ta akce, Milla a hudba. Aspoň že mi na začátku shrnuli vše podstatné z minulých dílů, co už jsem dávno pustil z hlavy. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 7 | humor 0 | akce 9 | napětí 2 | pustil bych si znovu 4 ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Čtyřhvězdičková úvodní desetiminutovka (trochu opsané z ÚSVIT MRTVÝCH). W.S. Anderson "vykrádá" nejen sebe, ale i předchozí díly (no brain) - only repeat. Velká škoda. Kde jsou ty výborné nápady jako v Zániku s "havrany" alá Hitchcock. A ten zběsilý střih? Omfg... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto vymastena nastavovana kase bez jakykoliv logiky, s ne uplne vzdy odladenejma trikama. Jenze je to castecne taky diky srani na nejakou logiku naprosto giganticka jizda od zacatku do konce, rube se to ve velkym, mrtvoly jdou do stovek, sem tam nejaka prisera, vsude litry krve a zbrani, ze by to kamion neuvez. Milla je porad pri chuti a tentokrat dostala i sexy kozenej oblecek, obcas zahraje nejaka chytlava pisnicka nebo si Anderson pohraje s nejakym vizualem, takze ja jsem naprosto spokojenej, sice stupidni, ale ultra zabavny becko. ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to byla sračka. Pořád nemůžu uvěřit, že to natočil režisér jednoho mých nejoblíbenějších sci-fi filmů Horizont události. Tolik věcí nacpaných na sílu (Leon Kennedy je nejhůře ztvárněná herní zfilmovaná postava všech dob, souboj s Popravčími(?!) ), tak šíleně nelogickej děj.... totální urážka Residenta Evila. Ani ucházející hudba a celkem slibnej začátek tu jednu hvězdu nevykouzlí. P.S. Ty cliffhangery už jsou vážně trapný.... ale tento mi navodil pocit, že další díl (snad už poslední) by mohl být ucházející...pokud ho dostane pod taktovku někdo jiný než Anderson, na začátku zastřelí Leona a Weskera bude hrát někdo jemu více podobný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

3D verze ,,JMENUJU SE ALICE A TOHLE JE MŮJ SVĚT....“ /// Zábavná jednohubka, která má v sobě všechno, co chybělo starejm dědkům. Příběh? Svět MATRIXu a v něm New York, Moskva, Tokyo, což znamená stovky mrtvejch rudoarmějců či hromada žlutejch zombíků. Zábavná videohra - víc bych neřešil. Paul W.S. Anderson se pomalu (ale jistě) stává odborníkem na 3D a možná že ta 4* (hvězda) je díky němu. Milla střílí, mlátí, běhá, skáče, lítá, řídí, hodně prostoru má ,,ruční“ práce (holky se rvou, jako by v dalším levelu měly zabít Billa), nikdo nezdržuje žádnejma rádoby originálníma proslovama (dokonce bych řek, že každej řekne jen co musí), když začnou lidi nudit, přijde ,,DROBEČEK“ - no a hned je demolice metra mnohem uvěřitelnější. Apropó – serte na uvěřitelnost. Z vysoka! Nechce mi tady někdo namluvit, že má strach ze zombíků? Je to béčko a hodně dobrý. Všichni co na tom makali to věděj. Tak proč to nechápou i ti, co na to čuměj? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jde po mě malá červená holka. 2.) Vždycky jsem chtěl vidět zásah motorovkou ve 3déčku. 3.) Toužím po životě v holografický projekci. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Herečka Michelle Rodriguez (Rain) rovněž ztvárnila běžící zombie ve vystřižené scéně, která měla následovat hned poté, co nelítostná Červená královna (Megan Charpentier) řekne: „Aktivováni nemrtví Las Plagas.“ (Chipsonator)
  • Milla Jovovich (Alice) kvůli své roli prošla vojenským výcvikem a velká část jejích drobných poranění, která můžeme ve filmu vidět, byla skutečná. (DivX)
  • Tvůrce speciálních maskérských efektů Paul Jones se inspiroval designem modrošedých zombiích z filmu Den mrtvých (1985). (Sykii)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama