Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

Reklama

Lew.Ashby 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se chystal delší dobu, ale díky zdejšímu průměrnému hodnocení nakonec vždy dostalo přednost něco jiného. O to větší bylo moje překvapení, když jsem na film narazil v televizi. Příběh, který doprovází skvělá atmosféra života pěti lehce znuděných úspěšných manželů a jejich "úniky" od stereotypu. Dokud tedy jeden z těchto úniků neskončí mrtvolou ve společném party loftu. Ze 4 hvězd jsem chtěl po "rozuzlení" vraždy srazit na 3, ale konec zklamání nepotvrdil a naopak potvrdil 4 hvězdy. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrtvá milenka ve "šmajchlovacím" apartmánu pětice ženatých kamarádů samozřejmě způsobí, že na povrch začnou vyplouvat všemožné tajnosti, lži, obvinění, čímž jejich přátelství projde fatální zatěžkávací zkouškou. Až přehnaně dynamicko-dramaticky natočené nelineární rozplétání samozřejmě zahákne tím, co k vraždě vedlo, ovšem ke konci přichystá těch zvratů (a nedotažeností) přespříliš. 45% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno