Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek jsem již viděla v jeho původní belgické podobě a zhlédla jsem ho znovu především kvůli hereckému obsazení. (Soft spot pro Wentwortha Millera). Musím ale říci, že dojem už pochopitelně nebyl tak intenzivní a mnohem více jsem si všímala určitých pro mě negativních aspektů, např. celkového chování mužů k ženám v tomto snímku. Osobně mi přijde odporné, když se muži jako tito hlavní představitelé žení přímo s tím, že si na svatbě nadšeně předávají klíč od jejich tajného doupěte, kam mohou vodit milenky. Mám asi naivní představu, že aspoň v momentě svatby by měl člověk zamýšlet být věrný, protože proč to jinak podstupovat...jako oběť pro manželku? Krása...Zároveň ale správně poukazuje na fakt, že každý má své temné stránky, úchylky, slabosti a tajemství, která nemusí vědět ani ti nejbližší, a že nic v životě není jisté a i nejpevnější přátelská pouta se mohou během chvilky rozpadnout či změnit v zášť. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

45-50% a dost. Snažilo se to co nejvíc zamíchat karty tak aby jste v tím měli totální bordel a do poslední fáze netušili a hádali. Jenže ono se to jako celek vůbec nepovedla. Snaha o to aby jste si řekli wau, to jsem nečekal. Ano ta tu je ale nebylo to takové to vyvrcholení, prostě nudné hmm to jsem nečekal. Chyběla tomu ta pořádná dramatičnost. To tempo. Fungovalo to tak že prostě čekáte jak to dopadne a kdo co a kdy ... Bez nějakého většího zájmu. Chyběl tomu prostě po dobu celého filmu ten pořádný dynamit. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn, přitažené za vlasy, dost dlouho se vlastně nic nedělo, ale to je vynahrazeno v závěru, kde se všichni pěkně vybarví, kvantum dějových zvratů přesně jako v severských románech, tady je to zahnané až celkem do extrému. Žádná z postav mi nebyla sympatická a bylo mi ukradené jak dopadnou. 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama