Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela fajn nenáročný a oddychový film. Ze začátku měl laťku dost vysoko, ale postupně trochu klesala. Stal se z toho jen lepší průměr. I když herecký výkon Kevina Jamese mě opět dostal. Je to můj oblíbený herec už od seriálu King of Queens. Salma Hayek byla taky supr. Ten konec filmu radši komentovat nebudu ... Prostě Amerika. 60%. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem tomu dal 80%. Né, nedostal jsem ´gilotinu´ od Kena Dietricha a jsem zcela při vědomí a zdráv. Jasně, je to plný klišoidních, stokrát viděných a podobně prezentovaných scén. Proč tedy takové hodnocení?? Protože Kevin James je hovado, vtipnej, přirozenej, uvěřitelnej a i bojové sekvence zvládnul dobře. Protože Salma Hayek vypadá ve 46! letech nehorázně! Protože jsem si po skončení okamžitě začal na youtube hledat všechny songy z filmu, který byly skvělý. Protože jsem si závěrečnej souboj pustil hned dvakrát za sebou. Protože pařím na ps3 MMA a světem bojových sportů žiju. A protože mám prostě po shlédnutí mnohem lepší náladu. A takových filmů si cením a je mi úplně šumák, jak moc klišovitě vypadají. Doporučuju jednoznačně! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama