Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi je to moje hodnocení až moc štědré a spíš by to bylo asi na tři, jenže já mám slabost pro filmy, které jsem pustil spíš ze zoufalství, nic od nich nečekal a nakonec dostal slušnou zábavu. Samozřejmě by se to takhle odehrát nemohlo, to je jasný každýmu soudnýmu člověku, co někdy viděl boj na UFC úrovni (a asi i těm, co to ani neviděli). Nicméně, Kevin James v hlavní roli je fakt sympaťák, hlavně v první půlce, kdy je to vyhořelý loser. Spousta fórů tu funguje, ať už kolem školy, nebo kolem jeho kamaráda, lakýrníka s velkou rodinou, ale i ta parta, co je učí na testy na US občanství, speciálně ten trenér (co přebíhá mezi boxem, spinningem a aerobicem). A třeba první zápas v kleci je top. :) Poslední část už je taková americká, ale vlastně jsem to tady docela i chtěl... Jediná věc, která se tvůrcům zásadně nepovedla, je scéna s házením jídlem. Naštěstí tam už podobná trapnost není. Celkově je to povedená oddechovka na jedno zkouknutí, navíc o hodně lepší, než drtivá většina současný komediální produkce. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak som pocas tejto komedie premyslal o tom, z ktoreho filmu ktory som uz videl sa inspirovali tvorcovia, akurat ze to bola drama, kde sa ucitel kvoli peniazom, ktore potreboval zucastnoval na zapasoch a nakoniec som zistil, ze to bola sportova drama WARRIOR (2011) kde si zahrali Tom Hardy a ucitel fyziky Joel Edgerton, ktory sa kvoli financnej odmene zucastnovali na zapasoch proti sebe a najhorsie to znasal ich otec Nick Nolte. Lenze Profesor v ringu bola blazniva komedia a nebola o dvoch bratoch, ale len o jednom ucitelovi. Niektore zapasy boli vtipne, ako vobec aj niektore sceny, pretoze reziser Frank Coraci natocil hlavne s Adamom Sandlerom komedie, napriklad VODONOS (1998), PISEN PRO NEVESTU (1998) s Drew Barrymore, KLIK - ZIVOT NA DALKOVE OVLADANI (2006) alebo OSETROVATEL (2011) kde sa spolu s Kevinom Jamesom stretli v spolocnom filme pod taktovkou tohto rezisera. _________ Kevin James - (Scott Voss) +++ Salma Hayek - (Bella Flores) +++ Henry Winkler - (Marty Streb) +++ Greg Germann - (Principal Betcher) +++ Joe Rogan - (Hrá sám seba) +++ Gary Valentine - (Eric Voss) +++ Charice - (Malia) +++ Produkcia: Kevin James +++ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Kevin James se do té role toho řízka vysloveně hodil. K tomu snad první film, kde on byl v hlavní roli a neměl jsem s ním vůbec žádný problém. Je vidět, že i on sám naprosto bez problémů zvládne táhnout celý film. A v tomhle ohledu příjemnou komedii s některými spešl rolemi, které musí ocenit každý fanoušek MMA. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napad to rozhodne spatnej neni. Navic James je pro roli naprosto genialni, trochu zhubnul, takze mu clovek ty bitky veri a komedialniho talentu ma dost. Navic zacatek, kdy mu je nejaky vyucovani u prdele je fakt sranda. Jenze postupem casu je film tak nejak furt stejnej a zacne se hrat na dojemnou notu. Ne ze by se na to koukalo spatne, bitky jsou fajn a sem tam se nejakej for najde, jen to proste neni nejaka forama natriskana zabava. Ale ty 3* to da. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama