Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom celého filmu bolo to, že sa človek pri tom v podstate nenudil a stále sa niečo dialo. Dokonca aj množstvo scénok a hlášok dosiahlo svoj efekt a občas som sa dobre na tom pobavil. Avšak ten predvídateľný dej a silný 100-percentný happyend, to bolo už na mňa naozaj moc. Každopádne, Coraci má dobré komédie, ktoré zaujmú a pobavia. Naozaj je pre produkciu Happy Madison jedinečným prínosom, a v tomto mu môže konkurovať jedine tak Peter Segal. No a prvotne som sa obával, či Kevin James bol tým pravým pre túto rolu, napokon musím skonštatovať, že veľmi ma prekvapil a zahral to naozaj s veľkým odhodlaním. Nebyť toľkých klišé, tak by to bolo aj na 4*. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem tomu dal 80%. Né, nedostal jsem ´gilotinu´ od Kena Dietricha a jsem zcela při vědomí a zdráv. Jasně, je to plný klišoidních, stokrát viděných a podobně prezentovaných scén. Proč tedy takové hodnocení?? Protože Kevin James je hovado, vtipnej, přirozenej, uvěřitelnej a i bojové sekvence zvládnul dobře. Protože Salma Hayek vypadá ve 46! letech nehorázně! Protože jsem si po skončení okamžitě začal na youtube hledat všechny songy z filmu, který byly skvělý. Protože jsem si závěrečnej souboj pustil hned dvakrát za sebou. Protože pařím na ps3 MMA a světem bojových sportů žiju. A protože mám prostě po shlédnutí mnohem lepší náladu. A takových filmů si cením a je mi úplně šumák, jak moc klišovitě vypadají. Doporučuju jednoznačně! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Asi od deváté minuty bude i tuplovanému polodebilovi jasné, že ten tlouštík zápas svýho života vyhraje a konečně dá obstarožní Salmě toho francouzáka. Pak už jen tupě konzumuje mainstreamovou blbinu, která vrcholí účastí těch harantů na UFC ve Vegas. Ale to se dalo čekat, že to nebude film o mui thai ani o záchraně nějakého dětského hudebního kroužku a ani příběh o lásce obstarožních učitelů ze základky. Jen další mišmaš, aby to bylo pro všechny. Výsledek? Pár vtipných momentů dobrý film nedělá. NUDA. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)

Reklama

Reklama