Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom celého filmu bolo to, že sa človek pri tom v podstate nenudil a stále sa niečo dialo. Dokonca aj množstvo scénok a hlášok dosiahlo svoj efekt a občas som sa dobre na tom pobavil. Avšak ten predvídateľný dej a silný 100-percentný happyend, to bolo už na mňa naozaj moc. Každopádne, Coraci má dobré komédie, ktoré zaujmú a pobavia. Naozaj je pre produkciu Happy Madison jedinečným prínosom, a v tomto mu môže konkurovať jedine tak Peter Segal. No a prvotne som sa obával, či Kevin James bol tým pravým pre túto rolu, napokon musím skonštatovať, že veľmi ma prekvapil a zahral to naozaj s veľkým odhodlaním. Nebyť toľkých klišé, tak by to bolo aj na 4*. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak som pocas tejto komedie premyslal o tom, z ktoreho filmu ktory som uz videl sa inspirovali tvorcovia, akurat ze to bola drama, kde sa ucitel kvoli peniazom, ktore potreboval zucastnoval na zapasoch a nakoniec som zistil, ze to bola sportova drama WARRIOR (2011) kde si zahrali Tom Hardy a ucitel fyziky Joel Edgerton, ktory sa kvoli financnej odmene zucastnovali na zapasoch proti sebe a najhorsie to znasal ich otec Nick Nolte. Lenze Profesor v ringu bola blazniva komedia a nebola o dvoch bratoch, ale len o jednom ucitelovi. Niektore zapasy boli vtipne, ako vobec aj niektore sceny, pretoze reziser Frank Coraci natocil hlavne s Adamom Sandlerom komedie, napriklad VODONOS (1998), PISEN PRO NEVESTU (1998) s Drew Barrymore, KLIK - ZIVOT NA DALKOVE OVLADANI (2006) alebo OSETROVATEL (2011) kde sa spolu s Kevinom Jamesom stretli v spolocnom filme pod taktovkou tohto rezisera. _________ Kevin James - (Scott Voss) +++ Salma Hayek - (Bella Flores) +++ Henry Winkler - (Marty Streb) +++ Greg Germann - (Principal Betcher) +++ Joe Rogan - (Hrá sám seba) +++ Gary Valentine - (Eric Voss) +++ Charice - (Malia) +++ Produkcia: Kevin James +++ ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Od filmu jsem nic nečekal, dlouho jsem se mu dokonce vyhýbal, protože nemám rád nic, co evokuje box, wrestling a jiné bojové sporty. Nakonec, když nebylo v sobotu odpoledne co dělat, jsem tomu dal šanci a co jsem viděl, to mě potěšilo, pobavilo i zaujalo. Hlavní hrdina, který z počátku vypadá jako sobec, kterému nezáleží na nikom a ničem jiném než na sobě, a který se zdá být nezodpovědný a apatický vejen vůči své práci učitele, ale i vůči svým studentům, tak přesně tenhle člověk v sobě najde sílu, aby pomohl svému učitelskému kolegovi, kterému chtějí zrušit hudební kroužek. Aby zachránil výuku hudby a pomohl kolegovi, začne zápasit. A dějí se věci! Kevin James v hlavní roli exceluje, ale celý film je úžasně příjemný a v mnohém inspirativní. Já jako divák jsem si užil napětí, smích i emoce, a na konci filmu jsem byl solidně naměkko. Jsem rád, když mě film dokáže překvapit a dokáže mi, že jsem se v něm mýlil, a to se zde přesně stalo. I proto, ale i kvůli skvělému filmovému i emociálnímu zážitku, uděluji filmu čtyři hvězdy. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ SI VEZMETE VŠECHNO TO ODHODLÁNÍ, OBĚTI A RIZIKA, KTERÁ PRO TY DĚTI PODSTOUPIL,….TEN CHLAP JE HRDINA!“..... /// Komedie o nemehlu v ringu asi pobaví všechny, který baví čumět na nemehla v ringu. Na druhou stranu – každej začátek je těžkej, tak proč by nemohl bejt pojatej - tak nějak vodlehčeně, třeba i vtipně. Konec konců, nikdo nečeká, že Kevin James bude Tom Hardy. Škoda je, že to mezi ním a Salmou ,,nejiskří“ a 2x škoda, že fór, kterej nevyjde, je spíš trapnej (pičo dortová bitva, to bylo…aha…). Tady nejde o frajeřinky v ringu, ale o inspiraci dětí, sledujících totální odhodlání tváří v tvář nepřekonatelné překážce! Takže podoba s Warriorem čistě (?) náhodná (?), páč třeba ten závěr je vlastně spíš z muzikálu. Ze střední. Není třeba se v tom pitvat – něco se povedlo, něco míň a co mě nezabije, to vás posílí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V Sousedský hlídce se málo bojovalo v ringu. 2.) Nevím, jaká že to dneska frčí v MMA muzika. (že by tip na soundtrack?) 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)

Reklama

Reklama