Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Zvláštne. Film sa pozeral celkom príjemne, tých 100 minút sa nijako nevlieklo. Ale zasmial som sa len veľmi málo krát a celkovo som nemal pocit, že sledujem komédiu. Skôr len nejaký obyčajný nemastný, neslaný filmík. Preto sa mi nejako ťažko na konci Jamesovi držalo palce - absolútne sa nedalo akceptovať, že by niekto jeho rozmerov mohol poraziť niekoho ako Kryzsztof Soszynski (vo filme Ken Dietrich). Ak by to bola väčšia fraška a film by viac pritlačil práve na tej komediálnosti, možno by to išlo. Čiže celkovo v zásade pohodové sledovanie, ale ako dobrá komédia pre mňa určite nie. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela fajn nenáročný a oddychový film. Ze začátku měl laťku dost vysoko, ale postupně trochu klesala. Stal se z toho jen lepší průměr. I když herecký výkon Kevina Jamese mě opět dostal. Je to můj oblíbený herec už od seriálu King of Queens. Salma Hayek byla taky supr. Ten konec filmu radši komentovat nebudu ... Prostě Amerika. 60%. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle koupíte u McDonalda gigantické menu s Velkým Mackem, během minuty jej do sebe nahážete, přesunete se o fastfood vedle, kde stejně rychle sežerete kyblík Classic plukovníka Sanderse, ve Starbucks vyexujete dvě obří, karamelová cappuccina a turné ukončíte opět u Meka dokonale vychlazeným Milkshakem. To, co vás pak postihne, se jmenuje Pravá, americká sračka! Budete se cítit trapně, do smíchu vám ani trochu nebude, a tak jen otráveně spláchnete a možná, že v duchu kapku politujete toho chudáka, co každou hodinu vytírá u Donalda hajzly. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vás snaží přesvědčit o tom, že jeho zkušenosti coby ošetřovatele Silvestera Stalloneho v Zoo mu napomohly stát se šampionem v jednom z nejbrutálnějších sportů. Profesor v ringu je hloupá, neoriginální a nudná, dvě hodiny trvající zbytečnost, která hraje na vyumělkované emoce, nesympatické charaktery a přímočarou předvídatelnost. Pokud vás podobná vyhlídka láká, směle do toho. Pokud vám však nechybí soudnost, sáhněte někam jinam. Třeba po Warriorovi. Smát se u něj sice asi nebudete, nicméně pořád lepší než sledovat tlouštíka padat, zvracet a chytat do obličeje koláč. Rozhodnutí je na vás. [35%] ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu je odvozen ze skladby "Boom" od skupiny P.O.D., kterou si vybral Scott (Kevin James), aby mu hrála při nástupu do ringu. (Ptaky)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (ČSFD)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)

Reklama

Reklama