Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

bourec 

všechny recenze uživatele

Samosřejmě film plnej klišé,scén ,který jsme viděli už stokrát jinak.Navíc s ironickym úšklebkem sledujete Jamese,jak se vrhne do ringu,a po krátký době vyřídí mistra.To je trochu pitomý,na to je potřeba dlouhýho tréninku.Ale pokud dokážete filmu tyhle boty odpustit,tak film je docela zábavnej,a překvapivě dobře funguje.50%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dvd obal sľubuje výbornú komédiu, ale zďaleka nenapĺňa to, čo sľubuje. Nebavil som sa až tak, ako som si predstavoval. Niekoľko dobrých vtipov sa tu nájde, no veľký problém vidím v príliš čitateľnom príbehu. Keďže je takmer od začiatku jasné ako to skončí, tak tvorcom neostávalo nič iné iba vtipne(ako pre koho, že?) prerozprávať cestu k cieľu. Tu rezervy sú, miestami dosť veľké. Odkazy na Rockyho okrem hlášky: "Ešte jedno kolo!" a tréningových prestrihov pred zápasom som nepostrehol. Skôr ma zaráža až prílišná podobnosť s nedávnym Warriorom , kde rovnako zápasí učiteľ...Celkovo je to taká typická americká komédia s trápnym odkazom na konci, že Amerika je rajom na zemi. 60%. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Sport sa meni... namet ostava. Dalsi z mnozstva americkych filmov, ktory je neoriginalny ako hovado. Zase tu mame chlapika, ktory "saved the day" lebo to je potrebne... Americania z tohto asi nikdy nevyrastu. Chlapik sa da na drahu UFC zapasnika aby zarobil prachy a zachranil skolsky hudobny kruzok... Takych filmov som uz videl asi 10... Takze poviem to tak... klise jak prasa... vtipne to nieje... hlavny predstavitel je nahovno... jednu dam za choreografiu zapasov... a druhu davam za Miguela :))) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama