Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (258)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dvd obal sľubuje výbornú komédiu, ale zďaleka nenapĺňa to, čo sľubuje. Nebavil som sa až tak, ako som si predstavoval. Niekoľko dobrých vtipov sa tu nájde, no veľký problém vidím v príliš čitateľnom príbehu. Keďže je takmer od začiatku jasné ako to skončí, tak tvorcom neostávalo nič iné iba vtipne(ako pre koho, že?) prerozprávať cestu k cieľu. Tu rezervy sú, miestami dosť veľké. Odkazy na Rockyho okrem hlášky: "Ešte jedno kolo!" a tréningových prestrihov pred zápasom som nepostrehol. Skôr ma zaráža až prílišná podobnosť s nedávnym Warriorom , kde rovnako zápasí učiteľ...Celkovo je to taká typická americká komédia s trápnym odkazom na konci, že Amerika je rajom na zemi. 60%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Absolutní stupidita rovna filmu Jack a Jill! Film neví, čím chce být. Komedií o učiteli, komedií na film Warrior a celkově je toto vůbec komedie? Za celou dobu se člověk pousměje jen jednou a to ještě dost kysele. Jinak je Kevin James stále trapnou parodií na Johna Goodmana. Nebýt Salmy Hayek, tak neváhám vlepit "odpad". Další důvod, proč by se měli peníze raději rovnou posílat do ohně. Hodnocení OST: Jaký film, takový soundtrack. Nevyčnívá a místy dosti otravuje. 2/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno