Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (258)

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle koupíte u McDonalda gigantické menu s Velkým Mackem, během minuty jej do sebe nahážete, přesunete se o fastfood vedle, kde stejně rychle sežerete kyblík Classic plukovníka Sanderse, ve Starbucks vyexujete dvě obří, karamelová cappuccina a turné ukončíte opět u Meka dokonale vychlazeným Milkshakem. To, co vás pak postihne, se jmenuje Pravá, americká sračka! Budete se cítit trapně, do smíchu vám ani trochu nebude, a tak jen otráveně spláchnete a možná, že v duchu kapku politujete toho chudáka, co každou hodinu vytírá u Donalda hajzly. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Někde horší, někde lepší. Zhruba v polovině si film získal mé sympatie a nebylo o čem rozhodovat, čistý průměr. Minimálně vtipná ale přesto zábavná a koukatelná komedie o obyčejném učiteli, který se rozhodne pro "svou" školu vydělat peníze zápasy v ringu. Jeden z těch filmů na ukrácení dlouhé chvíle. Kevin James je fajn, stejně tak Salma. Nijak překvapivé ale snadno stravitelné. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Sport sa meni... namet ostava. Dalsi z mnozstva americkych filmov, ktory je neoriginalny ako hovado. Zase tu mame chlapika, ktory "saved the day" lebo to je potrebne... Americania z tohto asi nikdy nevyrastu. Chlapik sa da na drahu UFC zapasnika aby zarobil prachy a zachranil skolsky hudobny kruzok... Takych filmov som uz videl asi 10... Takze poviem to tak... klise jak prasa... vtipne to nieje... hlavny predstavitel je nahovno... jednu dam za choreografiu zapasov... a druhu davam za Miguela :))) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela fajn nenáročný a oddychový film. Ze začátku měl laťku dost vysoko, ale postupně trochu klesala. Stal se z toho jen lepší průměr. I když herecký výkon Kevina Jamese mě opět dostal. Je to můj oblíbený herec už od seriálu King of Queens. Salma Hayek byla taky supr. Ten konec filmu radši komentovat nebudu ... Prostě Amerika. 60%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)

Reklama

Reklama