Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Death rocková ženská kapela jede na víkend na chatu. Brzy zjistí, že po nich jde maskovaný zabiják, který používá zbraně, jež zmínily ve svých písních. (JasonCZ)

Recenze (1)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Gina je členkou rockové kapely Dead Girls a společně s ní a dalšími přáteli odjíždí na chatu na samotě, aby si užili klidu. S sebou bere i sestru Brooke, s níž se dlouho neviděla. Ta se na základě poslechu desek její kapely, kdy autorkou textů o smrti a sebevraždách je Gina, pokusí o sebevraždu. Dává se proto stále do pořádku a Gina věří, že společný pobyt v přírodě jí pomůže. Pak se objeví maskovaný vrah a začne likvidovat jednoho po druhém. Půlka filmu je děsně užvaněná a než dojedou na chatu, uplyne celá věčnost. Zpestřením jsou jen Gininy noční můry, kde nechybí rituál s podřezáváním zápěstí. Jinak vraždy jsou poměrně krotké, byť dojde i na podříznutí a umlácení klackem. Asi nejlepší je práce sekerou. Původní 2* jsem zvedl za finále, byť jsem si po skončení říkal - wtf? Zabijáka jsem si tipnul ještě před odhalením, ovšem ten konec jsme nečekal. Škoda, že nezaznělo více songů kapely... mnou viděná verze měla 105 a půl minuty. ()

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dennis Devine uvedl, že klíčová scéna, v níž se utopí žena v bikinách, byla natočena se třemi různými ženami. Byl to nejchladnější únor v historii, kdy se natáčelo venku a voda byla těsně nad bodem mrazu. Herečka, která hrála oběť, natočila jeden záběr a byla jí taková zima, že zmodrala. Další odmítla, ale Devine potřeboval natáčet z několika úhlů. Přemluvil tedy asistentku maskérky, aby si oblékla bikiny a natočila jeden záběr. Pak ale odmítla udělat další, takže musel přemluvit jinou herečku na place, aby udělala ještě jeden záběr. (JasonCZ)

Reklama

Reklama