Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Santa Klaus není Afroameričan.............. Mám rád "zhulený" příběhy, ale tady to vůbec nefunguje. Když se v podobných filmech lidi zhulej, chovaj se skoro až geniálně, zde je to spíš samí tupec. Jsou to idioti normálně a když se zhulej, jsou to zase jen idioti. CITÁT - Poznávám vás po hlase........... Dobrý, leč špatně zpracovaný scénář a celkem slušný hudební doprovod. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tři grindhousové povídky, které se mezi sebou prolínají okrajově připomínají tvorbu Quentina Tarantina, ale na jeho dokonalost nestačí. Jedná se však o velmi černohumornou zábavu, kde jsem jednotlivé herce skoro nepoznal (Thomas Jane, Paul Walker, Vincent D´Onofrio nebo Brendan Fraser), jak byli perfektně namaskovaní. Matt Dillon, to je úplnej dvojník Bruce Campbella, ty jeho grimasy, to je neskutečná podoba! Historky mají solidní spád, luxusní kameru a střihy, které také hodně evokují Tarantinovu tvorbu. Každej fanoušek bizarních postav a příběhů musí být nadšen! ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takovýhle odvaz už jsem u filmu hodně dlouho nezažil. Naprosto nečekaná rána plná energie, vtipu a kvality. Po pár minutách sledování byste rozhodně netipovali, že po necelé dvouhodinovce budete naprosto uchváceni. No tedy, já rozhodně byl. Nejprve trocha nostalgie za Paula Walkera, a poté brilantně secvakané příběhy, které měli prakticky vše, co bych očekával od správného filmového počinu. Pro mojí osobu je to jedno z překvapeních roku. 90%! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec si Pawn Shop Chronicles vysloužil plný počet, přestože, některé věci se mi úplně nelíbily. Asi bych trochu změnil konec příběhu Brendana Frasera a ještě se mi nelíbilo SPOILER: Návrat Elijaha Wooda na konci. Proč sakra, měl zůstat tuhej!!!! Nadruhou stranu o to víc mrazivější to bylo a tý mrše od Frasera to přeju :) KONEC SPOILERU. Jinak už mě dlouho nic tak nešokovalo, jako právě tento film. Pro mě to bylo takové syrové "Pulp Fiction", sice mnohem méně humoru, ale jednotlivé příběhy pěkně promyšlené a zajímavě propojené. Také se mi líbila práce s kamerou, různé detaily, no zkrátka mě to bavilo!!! Absolutně nevšední WOW snímek!!!!! ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu jsem se rozhodovala mezi čtyřkou a pětkou a nakonec se mé hodnocení vyhouplo směrem nahoru, protože ať už to bylo jakkoliv divné a morbidní, já se zkrátka výborně bavila. Tenhle propletenec navzájem se letmo střetávajících příběhových linií, notně ulítlých postav, násilí, pořádné dávky bizarnosti a výborných, černým humorem prošpikovaných dialogů (mým favoritem je rozhovor dvou feťáků nad tématem rasismu) je prostě natolik originální, že s přehledem nakopává zadky všem letošním komediím, co jsem zatím viděla, i když to asi není podívaná pro každého. A jen tak na okraj, zdá se mi to, nebo si Elijah Wood nějak moc libuje v rolích úchylnejch psychopatů? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Jedná se o jeden z posledních dokončených filmů tragicky zesnulého herce Paula Walkera, který tragicky zemřel 30. 11. 2013, tedy asi půl roku po premiéře filmu. (x_silver)

Reklama

Reklama