Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Takze tu mame jeden maly velky film, ktory je nenapadny a pritom skvely. Amici sa rozhodli po vzore Guya Ritchieho vymysliet nieco na styl Lock, stock... a Snatch a popritom sa nechali inspirovat aj bozskym Quentinom. Musim povedat, ze najma pokial ide o dialogy tak ten film "válí" jak sialeny. Tri historky, ktore sa prelinaju a vytvaraju skvele odsypajuci film pre normalneho cloveka, ktory nezvykne srat pri stene... Prva historka je perfektna a u mna na 100% po dialogovej aj hereckej stranke. Druha slape taktiez vyborne a v kvalite zostava v tesnom zavese za prvou. Tretia je najslabsia a trosku kazi celkovy dojem, pretoze je trosku mimo misu a zaver mi pride nedotiahnuty a nevysvetleny, ale kto vie ? mozno som blby ja... takze ta ma u mna mensie minus ... Celkovy dojem z filmu je velmi pozitivny a lutujem, ze som s jeho pozretim tak dlho otalal. Len tak dalej...viac takychto filmov... 80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Má to sestupnou tendenci. První příběh je fakt super, druhej taky, ale ten první je prostě víc cool a ten třetí stál za hovno. Wayne Kramer se ale zase předvedl. Je prostě zábava na to koukat. Lidi po zásahu brokovnicí rotujou přes celou místnost a kamera se chová zběsile, ale naprosto přehledně. Navíc to má fakt super herce. Nejvíc mi utkvěl netradičně vyjetej Paul Walker a Vincent D'Onofrio. Jen mě prostě moc nebavila poslední povídka a fakt nechápu, bacha spoiler, jaktože to Frodo přežil. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, vyděl jsem už i lepšejší, ale i tak se dá íct, že je dobrý. Smál sem se moc, ale ne zas tak, takže dám 4. Molh bich dát pět, ale nemislím si, že to je na tu pětku. Moc se mi líbyly všichni herci, ale ne zas tak moc. Jestly někdy bude durhý díl, určitě mu tu pětku dám. Líbyl se mi i scénář, režie a hudba, ale ta o trochu míň. Takovích filmů bi mohlo bít i víc, třeba jednou bude. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Humorom, akciou a brutalitou prešpikovaná jednodhubka o malom mestečku s populárnou záložňou (súdiac podľa návštevnosti), v ktorom sa môžete nechať ostrihať u dvoch súperiacich holičov, stretnúť bandu všivavých feťakov, Froda väzniaceho v stodole pyramídu sexuálne zneužívaných žien, nasratého heavymetalového trpaslíka, upísať sa diablovi či zájsť na show na počesť Elvisa Presleyho. A to rozhodne nie je málo. 80% ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Opět další film s velikým nádechem černého humoru. První historka nasadí laťku neskutečně vysoko, příběhy natvrdlých zločinců rádoby mafiánů lezou hodně do zelí legendárním historkám z podsvětí 5*. Druhý příběh, ve kterém se opět setkáváme s Elijah Woodem je zasažen na poněkud vážnější notu, sic je zde pokus také o černé vtipy, je to přeci jen už trošku komíhající, přes to stále udržitelné 3*. Třetí historkou už se filmaři pokoušeli slepit a uzavřít přes děj Elvise Presleyho celý film do jakéhosi spojeného celku a to se moc nepovedlo 2*. Ještě že čtvrtá bonusová historka, která uzavře i tu poslední malou záležitost, vrhne opět film na vyšší úroveň. Suma sumárum. Není to megapecka, ale za podívání pro milovníky brutálního černohumoru to rozhodně stojí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)

Reklama

Reklama